Я згодны
Я не разумею, вай, настойваюць на тым, каб сказаць, дызельнае паліва
Калі дыягназ і памылка на датчык або стадыі ilbproblema і іх
Калі вы галодныя, вы піце шклянку вады?
- Я на дыеце aahhahaha
Я згодны
Я не разумею, вай, настойваюць на тым, каб сказаць, дызельнае паліва
Калі дыягназ і памылка на датчык або стадыі ilbproblema і іх
Калі вы галодныя, вы піце шклянку вады?
- Я на дыеце aahhahaha
а правяраць яе этапы, у прыватнасці шпонка шківа распредвала і кантралюе фонического колы ж, калі ўсе ў парадку праверце таксама зубчасты шкіў каленчатага вала часта ламаецца ключ літы, з-заціскі зробленыя з пнеўматычны пісталет ўвагу зацягвайце з дынамаметрычнага і адпаведны інструмент anticoppia
Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??
Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.
Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....
прывітанне sno74 ў гэтыя дні мне павінны прынесці аўтамабіль, і вы ведаеце, пакуль я адпраўлю дадзеныя, так вы бачыце, што гэта такое,а sn ідэя аб тым, што не этап, таму што маса infase я адшпіліў рэмень або вернутыя балы дакладныя рэмень новы, а затым ammeno, што,не нясіце флэшку пад тое вала
і пераехаў але я не дзівак, таму што порт толькі балты мацавання шківа,,,,па мне ? прэс-дызель, то я магу таксама памыляцца -....
а я мак таксама ******** і знаходзіцца цалкам у стадыі,,,,і потым давайце паглядзім праўдзе ў вочы машына ідзе выдатна ? пайшоў у перуджа і вярнуўся, машына ідзе бомба, l,адзінае, ведаеш, якая гарачая, што халодная....ідзе бо я дам вам ведаць.....
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2013 ў 23:56
прывітанне, хлопцы, нарэшце, усе атрымалася дзякуючы вашай дапамозе і вы garndi у рэшце рэшт, вы і маеце рацыю людзі, якія казалі, што ен у противофазе на самай справе быў шкіў пад
вала рухавіка, а затым, як хто-то выклік (Ракеткі) .....грайские яшчэ да шчасце, што ў мяне было-дзю-ж машыны, і я зрабіў некалькі тэстаў, а дзякуючы яшчэ абмеркаванне зачынена...
Прывітанне, прабачце, у гарачай часткі, добра?