Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 37

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Я згодны
    Я не разумею, вай, настойваюць на тым, каб сказаць, дызельнае паліва
    Калі дыягназ і памылка на датчык або стадыі ilbproblema і іх
    Калі вы галодныя, вы піце шклянку вады?
    - Я на дыеце aahhahaha

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    а правяраць яе этапы, у прыватнасці шпонка шківа распредвала і кантралюе фонического колы ж, калі ўсе ў парадку праверце таксама зубчасты шкіў каленчатага вала часта ламаецца ключ літы, з-заціскі зробленыя з пнеўматычны пісталет ўвагу зацягвайце з дынамаметрычнага і адпаведны інструмент anticoppia

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??
    Аўтамабіль ідзе benissimo.sto канца і пайшоў у perugia.nonperde пара не падае працуе нармальна
    Адзіная загвоздка або халодны ці гарачы, павінен працаваць, па меншай меры, раз 2-3-4
    А затым, каб адпачыць і выдатна, і я паўтараю ў дыягназ толькі гэтую памылку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciocar Visualizza Messaggio
    Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.
    прабачце titardo у адказ дзіма, што вы размяшчае на вал рухавіка ў выглядзе ракеткі тыповы дэ jtd, і я ўбачыў, што справа ? statp вырашана, я рады,
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....
    прывітанне sno74 ў гэтыя дні мне павінны прынесці аўтамабіль, і вы ведаеце, пакуль я адпраўлю дадзеныя, так вы бачыце, што гэта такое,а sn ідэя аб тым, што не этап, таму што маса infase я адшпіліў рэмень або вернутыя балы дакладныя рэмень новы, а затым ammeno, што,не нясіце флэшку пад тое вала
    і пераехаў але я не дзівак, таму што порт толькі балты мацавання шківа,,,,па мне ? прэс-дызель, то я магу таксама памыляцца -....
    а я мак таксама ******** і знаходзіцца цалкам у стадыі,,,,і потым давайце паглядзім праўдзе ў вочы машына ідзе выдатна ? пайшоў у перуджа і вярнуўся, машына ідзе бомба, l,адзінае, ведаеш, якая гарачая, што халодная....ідзе бо я дам вам ведаць.....
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2013 ў 23:56

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    прывітанне, хлопцы, нарэшце, усе атрымалася дзякуючы вашай дапамозе і вы garndi у рэшце рэшт, вы і маеце рацыю людзі, якія казалі, што ен у противофазе на самай справе быў шкіў пад
    вала рухавіка, а затым, як хто-то выклік (Ракеткі) .....грайские яшчэ да шчасце, што ў мяне было-дзю-ж машыны, і я зрабіў некалькі тэстаў, а дзякуючы яшчэ абмеркаванне зачынена...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Прывітанне, прабачце, у гарачай часткі, добра?

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •