Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 37
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
    зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
    гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
    акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
    але калі перад намі, напрыклад, у год пакладзена па-за стадыі??мы мы адзначаем аўтамабіля, мяркуючы, што гэта на час і замест, ці не так? ...***** і сказаць, fessi тыя, якія ў год увод fuorifase-й? fessi нас, што мы паўтараем тую ж памылку.....
    адзіны спосаб, каб зняць сумневы ў тым, што аўтамабіль цалкам на этапе, або fasrla з новы рэмень на спасылкі або атрымаць шаблон....
    а знакаміты ракетку на вале рухавіка
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    [QUOTE=манро;23336]не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
    зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
    гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
    акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
    але калі перад намі, напрыклад, у год увод у противофазе??мы адзначаем аўтамабіля

Ок, мне падабаецца тое, што ты сказал.и не робіць разоў шэсць дакладна такой ясна, на рэчы;
    Але ў першым пасце я сказаў, што я зрабіў размеркаванне,quidi новы рэмень
    І, такім чынам, кропкі visibili.in больш іх я забіў на ўсе.
    да пояса ,xrche машына, першы ўладальнік набыты ў дылера
    усе, што ты сказаў, што ўжо зрабіў я, для таго, каб добра 2 разы...а дайце мне час, што я сказаў...і машыны, і ўжо прыйшла!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??
    Аўтамабіль ідзе benissimo.sto канца і пайшоў у perugia.nonperde пара не падае працуе нармальна
    Адзіная загвоздка або халодны ці гарачы, павінен працаваць, па меншай меры, раз 2-3-4
    А затым, каб адпачыць і выдатна, і я паўтараю ў дыягназ толькі гэтую памылку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    а знакаміты ракетку на вале рухавіка
    Рэчы ракеткі. Usb-мадэм? можа, ты заблытаўся.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Прывітанне, прабачце, у гарачай часткі, добра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Пасля ўсіх гэтых меркаванняў, я раблю выснову, што : а стартар круціцца p? пад тон.. або f? цяжка падняцца ціск з-за trafilio ад drv або ад фарсунак.. чаму? калі ў нас есць праблема з сінхранізацыяй няправільна cammes каленчатага вала аўтамабіль не тое.."навамодных, у частцы "

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    я думаю, што праблема c'? ты на этапе,gi? і здарылася некалькі разоў, у які-то калега,дайце нам ведаць, l вынік!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....
    прывітанне sno74 ў гэтыя дні мне павінны прынесці аўтамабіль, і вы ведаеце, пакуль я адпраўлю дадзеныя, так вы бачыце, што гэта такое,а sn ідэя аб тым, што не этап, таму што маса infase я адшпіліў рэмень або вернутыя балы дакладныя рэмень новы, а затым ammeno, што,не нясіце флэшку пад тое вала
    і пераехаў але я не дзівак, таму што порт толькі балты мацавання шківа,,,,па мне ? прэс-дызель, то я магу таксама памыляцца -....
    а я мак таксама ******** і знаходзіцца цалкам у стадыі,,,,і потым давайце паглядзім праўдзе ў вочы машына ідзе выдатна ? пайшоў у перуджа і вярнуўся, машына ідзе бомба, l,адзінае, ведаеш, якая гарачая, што халодная....ідзе бо я дам вам ведаць.....
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2013 ў 23:56

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •