[QUOTE=манро;23336]не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
але калі перад намі, напрыклад, у год увод у противофазе??мы адзначаем аўтамабіля
Ок, мне падабаецца тое, што ты сказал.и не робіць разоў шэсць дакладна такой ясна, на рэчы;
Але ў першым пасце я сказаў, што я зрабіў размеркаванне,quidi новы рэмень
І, такім чынам, кропкі visibili.in больш іх я забіў на ўсе.
да пояса ,xrche машына, першы ўладальнік набыты ў дылера
усе, што ты сказаў, што ўжо зрабіў я, для таго, каб добра 2 разы...а дайце мне час, што я сказаў...і машыны, і ўжо прыйшла!!!
Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.
Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....
Прывітанне, прабачце, у гарачай часткі, добра?
Пасля ўсіх гэтых меркаванняў, я раблю выснову, што : а стартар круціцца p? пад тон.. або f? цяжка падняцца ціск з-за trafilio ад drv або ад фарсунак.. чаму? калі ў нас есць праблема з сінхранізацыяй няправільна cammes каленчатага вала аўтамабіль не тое.."навамодных, у частцы"
я думаю, што праблема c'? ты на этапе,gi? і здарылася некалькі разоў, у які-то калега,дайце нам ведаць, l вынік!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
прывітанне sno74 ў гэтыя дні мне павінны прынесці аўтамабіль, і вы ведаеце, пакуль я адпраўлю дадзеныя, так вы бачыце, што гэта такое,а sn ідэя аб тым, што не этап, таму што маса infase я адшпіліў рэмень або вернутыя балы дакладныя рэмень новы, а затым ammeno, што,не нясіце флэшку пад тое вала
і пераехаў але я не дзівак, таму што порт толькі балты мацавання шківа,,,,па мне ? прэс-дызель, то я магу таксама памыляцца -....
а я мак таксама ******** і знаходзіцца цалкам у стадыі,,,,і потым давайце паглядзім праўдзе ў вочы машына ідзе выдатна ? пайшоў у перуджа і вярнуўся, машына ідзе бомба, l,адзінае, ведаеш, якая гарачая, што халодная....ідзе бо я дам вам ведаць.....
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2013 ў 23:56