Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 37 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    першая праверка, якую вы можаце зрабіць на дызельнае паліва вазьмі манометр і злучае напорный фільтр дызельнага паліва неабходна мець бар каля 2,5 калі вы мацуюцца доказаў мала, ды і ціск, што паглядзець на рэйку, калі машына stanta, пачынаючы.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    не і, што ен крыху schiavellato шкіў восі размеркавальнага вала
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    А legendaryslave тэст-калі ласка, праверце шпонку шківа восі камеры ,бывае, што ламаецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Рага гэта mdello ў ciavette і ў шкіў і літы, і, а то і apposto.devo праверыць
    Ну дызель есць маяк ведаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Вы робіце хутка, што, магчыма, яна адымае сумневы адключыць рэгулятар ціску на помпе і паглядзець, калі пракладкі тыя, ўшчыльнення добрыя, або gi? што ? май вэксалі да мяне з некаторых былі тыя,.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    Вы робіце хутка, што, магчыма, яна адымае сумневы адключыць рэгулятар ціску на помпе і паглядзець, калі пракладкі тыя, ўшчыльнення добрыя, або gi? што ? май вэксалі да мяне з некаторых былі тыя,.......
    дзякуй sno74, як толькі ен вяртаецца ў аўтамабіль, я думаю, на працягу тыдня маяк гэты тэст, а вы-маяк ведаць, яшчэ раз дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
    зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
    гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
    акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
    але калі перад намі, напрыклад, у год пакладзена па-за стадыі??мы мы адзначаем аўтамабіля, мяркуючы, што гэта на час і замест, ці не так? ...***** і сказаць, fessi тыя, якія ў год увод fuorifase-й? fessi нас, што мы паўтараем тую ж памылку.....
    адзіны спосаб, каб зняць сумневы ў тым, што аўтамабіль цалкам на этапе, або fasrla з новы рэмень на спасылкі або атрымаць шаблон....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Я згодны
    Я не разумею, вай, настойваюць на тым, каб сказаць, дызельнае паліва
    Калі дыягназ і памылка на датчык або стадыі ilbproblema і іх
    Калі вы галодныя, вы піце шклянку вады?
    - Я на дыеце aahhahaha

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    а правяраць яе этапы, у прыватнасці шпонка шківа распредвала і кантралюе фонического колы ж, калі ўсе ў парадку праверце таксама зубчасты шкіў каленчатага вала часта ламаецца ключ літы, з-заціскі зробленыя з пнеўматычны пісталет ўвагу зацягвайце з дынамаметрычнага і адпаведны інструмент anticoppia

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •