я ведаю, называецца cos? гэта здаецца простым, але я-pra ca ў вобласці, так што я павінен зрабіць p? практыка, есць рэчы, якія я ніколі не рабіў
як назва ? першая карта, што я спрабую зрабіць
я ведаю, называецца cos? гэта здаецца простым, але я-pra ca ў вобласці, так што я павінен зрабіць p? практыка, есць рэчы, якія я ніколі не рабіў
як назва ? першая карта, што я спрабую зрабіць
Тут многія, як я, па-першае, вывучаюць каштоўныя рэчы spizzicando info направа і налева.
На жаль, не ? легка, чаму? есць шмат інфармацыі супярэчаць адзін аднаму, і не c'? дакладны метад. Мы кажам, што кожная карта па-свойму.
Не ? легка зрабіць добрую карту, калі вы не вылічае, а тое, што вы хочаце атрымаць.
Дарогі ? доўгі, чаму? акрамя разлікаў, то трэба рэгістраваць і бачыць такія рэчы, калі сапраўды так, як вы хочаце.
І дасягнулі выніку здавальняючы rullata не f? дрэнна.
Зрабіць mappetta займае мала і прырашчэнне адчуваюць сябе аднолькава, то, калі шчыліны? вы будзеце шкадаваць, чым тыя каштоўнасці, пад'ехаў да cazzum...
Вучыцца, вучыцца і пацець інфармацыю!
На шчасце, у гэтым форуме, вы d? слухаць і дапаможа вам сапраўды зразумець рэчы.
* мегамозг добра сказаў, аб info як вы робіце часопіс?
з абсталяванне і sw падыходзяць..там падключаецца праз раз'ем obd да ecu і праз sw выбары параметраў, якія плануецца зарэгістраваць-кантроль...тыпу iq або паветра або прэс-турба і г.д., і г.д....такім чынам, вы ўпэўненыя, што дата mod напрыклад, павелічэнне iq, так і было на самой справе "ванкувер" ад ecu...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
манро вы revo зрабіць статую нават вешчуноў
няма..не.. нічога статуі для мяне...я проста паспрабаваць ваш 535d....вялікая машына...думаю, што толькі на карту,зроблена,як трэба, гэты аўтамабіль перавышае 350cv.....дарэчы, а твае мантуе dpf???
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ах манро а ен dpf
не s? калі вы ўжо былі? сказалі ці не, але па адрасе C4672 c'? іншы абмежавальнік колькасці? ўводзяць
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
можа быць....мне б вельмі хацелася паспрабаваць зрабіць яго сваімі рукамі,