Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 57

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    На самай справе няма ? просты, але pi? info raccimolo і аптымальным ?. Мець агульнае ўяўленне чалавеку, заўседы спрабуйце добры мод.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    franco75... але...вешчуноў размясціў map pack з карты ўсе, што трэба, moddare, каб пайсці на гэты аўтамабіль....ты хочаш яшчэ іншыя карты??вы хочаце выйсці вар'яты....карты, turbo,па словах map pack 3 званкі "boost table"....
    у map pack есць больш за 50 карт...самыя важныя.... і вы шукаеце яшчэ карты??
    mahhh я не разумею....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    franco75... але...вешчуноў размясціў map pack з карты ўсе, што трэба, moddare, каб пайсці на гэты аўтамабіль....ты хочаш яшчэ іншыя карты??вы хочаце выйсці вар'яты....карты, turbo,па словах map pack 3 званкі "boost table"....
    у map pack есць больш за 50 карт...самыя важныя.... і вы шукаеце яшчэ карты??
    mahhh я не разумею....
    не ? у камплекце ўсе карты, то экран, есць, безумоўна, і іншыя пакуль яшчэ не знайсці..
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Я, здаецца, не есць нічога, у залежнасці ад тэмп...тых, хто выкрадаюць? Хто-то мне тлумачыць, лямбда, як ідзе' moddata? Напрыклад, некалькі тыдняў таму я зачыніў egr. Зрабіўшы гэта невялікае змяненне ў дыягназ я значэння maf больш высокімі, калі б я хацеў risitemare усе ў адпаведнасці з гэтай дробяззю, як я павінен працаваць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Шмат я лічу важнымі, калі аўтамабіль было ўстаноўлена фільтраў IQ вельмі нізкі, могуць сарваць павялічваецца.
    На vgt я размешчана, каб даць зразумець карыстачу, што калі карту турба не вытрымліваецца c'? добрая прычына і рашэнне.
    Карацей кажучы, я стараюся, каб не дэмаралізаваць мегамозг, і даць яму зразумець, што з нашай дапамогай можа рабіць амаль усе, нягледзячы на цэлы ЭКЮ даволі складаным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Шмат я лічу важнымі, калі аўтамабіль было ўстаноўлена фільтраў IQ вельмі нізкі, могуць сарваць павялічваецца.
    На vgt я размешчана, каб даць зразумець карыстачу, што калі карту турба не вытрымліваецца c'? добрая прычына і рашэнне.
    Карацей кажучы, я стараюся, каб не дэмаралізаваць мегамозг, і даць яму зразумець, што з нашай дапамогай можа рабіць амаль усе, нягледзячы на цэлы ЭКЮ даволі складаным
    Я зрабіў некалькі эксперыментаў, цяпер ці ў мяне праблемы з scanxl або ? абсалютна дакладна, што prex turbo v? ад імя яго...
    Здаецца, што нават калі карту павялічыць prex 1,6 у тым ліку максімальны prex значэнне, не магу дасягнуць, калі не ў overboost.
    Манометр мне забівае 1.5 і v? 1.7 у overboost на некалькі сек. Акрамя таго, ен вельмі марудлівы.

Ціск у мяне склалася ўражанне, што ен выразаны з чаго-то, можа быць лямбда?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    трэба шукаць, калі c'? у SVBL і убачыць, што значэнне гэтага ? усталяваны
    калі што ? усталяваны ў 2500 ваша ціск не будзе? ніколі больш
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    трэба шукаць, калі c'? у SVBL і убачыць, што значэнне гэтага ? усталяваны
    калі што ? усталяваны ў 2500 ваша ціск не будзе? ніколі больш
    SVBL? не, c'? і я падняў ? у ed890.
    Ад 2,4 да 2,6 ? быў перамешчаны, я s? што я павінен купіць добры аналагавы прыбор, чым тыя, стары стыль...
    Хто s? скажыце мне, калі ў залежнасці ад значэння, што я d? Карта ці магу я атрымаць пераўтварэнні prex turbo ў бар-так я магу ўбачыць, калі Ў hds я d? значэння, выдатныя ад scanxl.
    Cmq. карта пасля змены prex turbo v? больш, як значэнне 37 PSI, які пераўтворыцца ў бар мы вакол 1,550.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    37 PSI 2,6 бар дакладныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    37 PSI 2,6 бар дакладныя
    37 PSI=2.55106 - 1.000 = 1.55106 бар так што я свабодны? што дыягназ згодныя, але на слых натоўп зменены адчувае сябе шмат.

Cmq. map d? ці не значэнне turbo?

Мне хацелася зразумець, рашэнне франк, захаванне значэння турбіны. У coinsiste?

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •