Гэта дакладна!!!
75% ? пачатковая ? радкі прама cio? значэння fffff
серыйны = OBD
Прывітанне ўсім....калі я прывеў другі раз пеўнік клон, каб прачытаць эбу маей 147, не даючы патрэбнае значэнне стану акумулятара, што gi? дарэчы, майго першага ен пайшоў пешшу, а не я., у адзін момант, як толькі ен скончыў чытанне, паварочваючы ключ і спрабую прывесці ў рух, комікаў? міргае ўсе, і так шмат адмовы запар на дысплеі. было разряжать акумулятар. у гэты момант ламацца і паклаў у матацыкл, але пеўнік не хацеў яшчэ даведацца, прачытаць, таксама робяць паніжэнне і іншыя розныя тэсты(які-то скок напружання, не знайшоўшы, адключаны).!гэта і мой першы няўдалы прыгода, якое, на шчасце, скончылася добра.
Праблемы былі толькі на запіс,на чытанне, нічога не адбываецца, вы можаце зняць таксама поршневай палец у час чытання
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
але , я ў пачатку вопыту, не бачачы машыны, што, як толькі я ключ яму даць averie і міргаць усе індыкатары,....я думала, што б стварылі шкоды для eprom і што-то такога кшталту, у той час як ен быў толькі разряжать акумулятар. Я хацеў падкрэсліць той факт важнасці стану акумулятара пры працы з пісанні/чытанні eprom, таму што ў любым выпадку вы ідзяце працаваць частак рухавіка з выдаткам энергіі( датчыкі, выканаўчыя механізмы, блок кіравання,помпы, і г.д...), якая пры гэтым будзе зараджацца ад генератара, што прыводзіць да праблем блакавання у выпадку, калі вы пішаце.!