Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 38 11-20

Абмеркаванне: драйвер wish

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    але затым, на edc16 cr проста мод драйвер хачу і, пры неабходнасці, разблакаваць абмежавальнік?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я кажу, вы, андрэа? я ўпэўнены, што гэта карта пераўтварэнні нм>iq у адваротным выпадку, як f? ecu у павінны быць разлічаны ад DW, які працуе ў newtonmetro справа? у injection quantity для ін'екцый? я лічу, што мы павінны павялічыць нагу на DW, калі, напрыклад, мы павялічваем гэта 15% ад "мета-паскаральнік" паступова ад 1% да 15% так жа нам трэба будзе зрабіць на карту толькі што ? р? складана, практычна...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    ? тое, што я шукаю, а я...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Nightwing
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    але дзе знаходзіцца запіс DW і з якім імем?
    Я паспрабаваў паглядзець у спіс, але не магу знайсці яго

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ecm на некаторыя вадзіцелі называюць "arrichimento паскарэнне"...з будзе глядзець заўседы восяў...але гэтыя мяняюцца ў залежнасці ад таго, калі вы на edc15 або edc16...мне здаецца, што вы, таксама пісаў пра гэта tread некалькі пастоў таму....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Nightwing
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ecm на некаторыя вадзіцелі называюць "arrichimento паскарэнне"...з будзе глядзець заўседы восяў але гэтыя...
    змяняюцца ў залежнасці ад таго, калі вы на edc15 або edc16...мне здаецца, што вы, таксама пісаў пра гэта tread некалькі пастоў таму....
    вы бачылі ў папярэдніх пастах, і я шукаў гэтую запіс на ecm, але і " "узбагачэнне паскарэння" nn бачу след
    эбу ? адзін edc16c39 alfa 159 2.4 jtdm.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    карты, якія вы шукаеце ecm кліча:
    Пара запыце пры стандартных умовах (гэта для? мне здаецца, пакрыйце рэгенерацыі)
    Запытаны крутоўны момант падчас паскарэння
    Пара запыце функцыі для спорту
    Момант патрабуецца, каб функцыя B спорт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    У DW было б карту педаль, як правіла, у edc16 ? адна з першых карт. Карту пераўтварэнні нм iq я не ў вытворчасць, страты, так як перад sbloccherei абмежавальнікі IQ, як правіла, гэтыя, якія рэжуць дызель. У маей невялікі, вопыт, я заўважыў, што VAG маюць мяжа вышэй, чым, напрыклад, у Альфа без таго, што будуць закрануты абмежавальнікі IQ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    У DW было б карту педаль, як правіла, у edc16 ? адна з першых карт. Карту пераўтварэнні нм iq я не ў вытворчасць, страты, так як перад sbloccherei абмежавальнікі IQ, як правіла, гэтыя, якія рэжуць дызель. У маей невялікі, вопыт, я заўважыў, што VAG маюць мяжа вышэй, чым, напрыклад, у Альфа без таго, што будуць закрануты абмежавальнікі IQ.
    Прывітанне Franco75 вы можаце пералічыць, якія не абмежавальнікі, каб разблакаваць IQ, які, як правіла, знаходзяцца на edc16?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    між тым, я знайшоў адрозненняў паміж edc16c8 Альфа 140 л.с. Еўра 3 і іншыя edc16c39 Audi або Bmw, таму не ўсе EDC16 роўныя.
    У гэтай Альфа-я знайшоў 5 абмежавальнікі абмежавальнікі і, магчыма, не ўсе, difficli знайсці для крывых, але не немагчыма.
    Есць тыя, у залежнасці ад тэмпературы, атмасфернага ціску, абаротаў і яшчэ не памятаю.
    Яшчэ ведаць, дзе вы павінны зразумець, як іх знайсці.
    Я выкарыстоўваю метад, які дазваляе мне адсочваць, з ECM diminuisco маштабу 2048 або 1024, перамясціць курсор у бок, каб становішча сябе на той ступені, у якой я чакаю, каб знайсці іх, у большасці выпадкаў, напрыклад, на рухавік, які мае 500 куб.см рухавік, адзінай (2000, 4-цыліндравы або 3000 6 цыліндраў), я складу на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
    Пачала выбраць файл, у 2D, і калі я знаходжу суцэльныя лініі або крывыя, я спыняюся, і з іх боку расследаванне, каб высветліць, што гэта такое.
    Апытанне ад зразумець, да чаго адносяцца супыну, пры неабходнасці, выкарыстанне damos што-то падобнае.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •