але затым, на edc16 cr проста мод драйвер хачу і, пры неабходнасці, разблакаваць абмежавальнік?
але затым, на edc16 cr проста мод драйвер хачу і, пры неабходнасці, разблакаваць абмежавальнік?
я кажу, вы, андрэа? я ўпэўнены, што гэта карта пераўтварэнні нм>iq у адваротным выпадку, як f? ecu у павінны быць разлічаны ад DW, які працуе ў newtonmetro справа? у injection quantity для ін'екцый? я лічу, што мы павінны павялічыць нагу на DW, калі, напрыклад, мы павялічваем гэта 15% ад "мета-паскаральнік" паступова ад 1% да 15% так жа нам трэба будзе зрабіць на карту толькі што ? р? складана, практычна...
? тое, што я шукаю, а я...
але дзе знаходзіцца запіс DW і з якім імем?
Я паспрабаваў паглядзець у спіс, але не магу знайсці яго![]()
ecm на некаторыя вадзіцелі называюць "arrichimento паскарэнне"...з будзе глядзець заўседы восяў...але гэтыя мяняюцца ў залежнасці ад таго, калі вы на edc15 або edc16...мне здаецца, што вы, таксама пісаў пра гэта tread некалькі пастоў таму....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
карты, якія вы шукаеце ecm кліча:
Пара запыце пры стандартных умовах (гэта для? мне здаецца, пакрыйце рэгенерацыі)
Запытаны крутоўны момант падчас паскарэння
Пара запыце функцыі для спорту
Момант патрабуецца, каб функцыя B спорт
У DW было б карту педаль, як правіла, у edc16 ? адна з першых карт. Карту пераўтварэнні нм iq я не ў вытворчасць, страты, так як перад sbloccherei абмежавальнікі IQ, як правіла, гэтыя, якія рэжуць дызель. У маей невялікі, вопыт, я заўважыў, што VAG маюць мяжа вышэй, чым, напрыклад, у Альфа без таго, што будуць закрануты абмежавальнікі IQ.
між тым, я знайшоў адрозненняў паміж edc16c8 Альфа 140 л.с. Еўра 3 і іншыя edc16c39 Audi або Bmw, таму не ўсе EDC16 роўныя.
У гэтай Альфа-я знайшоў 5 абмежавальнікі абмежавальнікі і, магчыма, не ўсе, difficli знайсці для крывых, але не немагчыма.
Есць тыя, у залежнасці ад тэмпературы, атмасфернага ціску, абаротаў і яшчэ не памятаю.
Яшчэ ведаць, дзе вы павінны зразумець, як іх знайсці.
Я выкарыстоўваю метад, які дазваляе мне адсочваць, з ECM diminuisco маштабу 2048 або 1024, перамясціць курсор у бок, каб становішча сябе на той ступені, у якой я чакаю, каб знайсці іх, у большасці выпадкаў, напрыклад, на рухавік, які мае 500 куб.см рухавік, адзінай (2000, 4-цыліндравы або 3000 6 цыліндраў), я складу на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
Пачала выбраць файл, у 2D, і калі я знаходжу суцэльныя лініі або крывыя, я спыняюся, і з іх боку расследаванне, каб высветліць, што гэта такое.
Апытанне ад зразумець, да чаго адносяцца супыну, пры неабходнасці, выкарыстанне damos што-то падобнае.