будзем чытаць з kess v2, заўтра замест арыгіналу, на дадзены момант у мяне пад рукой, я трымаю яе на пк фірма
будзем чытаць з kess v2, заўтра замест арыгіналу, на дадзены момант у мяне пад рукой, я трымаю яе на пк фірма
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не бачыў карты, але я на той тып ecu я ўсе яшчэ адзін метад закрыцця colladauto мільенаў разоў
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
заўтра пастаўлю арыгінальная карта на форуме, калі вы збіраецеся паказаць мне ваш метад тэкст як мага хутчэй![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
файл врі ? тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post22375
дзякуй
я даю вам два рашэнні, я думаў, што ен усе класічныя элементы кіравання групы vag, але гледзячы на мапу, я не знойдзены
вы спрабавалі гэтыя рашэнні?
Дайце нам ведаць, як толькі вы
я таксама іншае рашэнне, галоўкі блока цыліндраў, для гэтага ecu вечар на месцы, а змяняюцца карты і audi A4 3.0
нават калі мяняюцца адрасы, карты крывыя, я яшчэ ў тыя, не c'? праблема.
праз некалькі дзен я павінен зрабіць, a6 2.7 tdi эбу ? заўседы edc16cp34, магу праверыць сістэмы рэцыркуляцыі ог off на гэтым аўто.