з fap ўвагу на маторнае масла, якое вы выкарыстоўваеце..алею, якія змяшчаюць металічныя часціцы, што калі велічыні вышэй адтуліны робіць забіваюць..выконваць спецыфікацыі алею, рэкамендаваны вытворцам
з fap ўвагу на маторнае масла, якое вы выкарыстоўваеце..алею, якія змяшчаюць металічныя часціцы, што калі велічыні вышэй адтуліны робіць забіваюць..выконваць спецыфікацыі алею, рэкамендаваны вытворцам
я няправільна пісаць..не часціцы верхнія адтуліны...
я не ведаю, якое алей яны выкарыстоўвалі, каб? аўтамабіль праходзіць толькі пару км на час, дома і на працы. Ногі тых, хто кіраўніцтва ? вельмі легкі. Што тады ? было прынята таксама выкарыстоўваецца..
у любым выпадку ? праўда, што алей ? важна, але цяпер не будзе? pi? гэтая праблема![]()
buond?,я ? давялося з пежо 807 2006 года....не так пі? нават не ў плане амаль.уладальнік кажа мне вы ? гарыць-адмова рухавіка і надпіс fap забітыя,на самай справе не разгрузкі амаль нічога выхлапных павінен быў выконваць ачыстку клавіятуры. але не ? стан cos?,я выдаліў fap і зрабіў ачысціць цяпер auto v? досыць добра, толькі, што, калі напамінкі хуткасці? высокае p? міль, v? у recoveri эбу няспраўнасці рухавіка гарыць і аўто не падымаецца добра, абаротаў з diagniosi я не выявіў памылак, захаваныя ў эбу,пасля 5 мін ? спыняецца, зноў ісці, як быццам нічога не.
прывітанне tezzero,дзякуй за праяўлены інтарэс...дыягназ ? slr 3130
я таксама паспрабаваў з 4130top slr top,тое ж самае, ніякіх адхіленняў.
шукае сябра, які мае KTS bosch, і вы ўбачыце, што памылка выскоквае...
дзякуй tezzero вы з гэтым справіцца? ведаць