Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207

характарыстыкі фарсунак CR bosch

Прывітанне, хлопцы, пасля доўгага пошуку ў інтэрнэце я, нарэшце, знайшоў pdf, што я думаю зрабіць? у асалоды? многія, якія хочуць замяніць іх propi фарсунак common rail з congnizione з-за....
    маглі б?,асабліва tezzero і lumaracing? быць два тэхнічных дызель,але і тых, хто ne s? сее-тое растлумачыць мне, ласкава p? гэта pdf...тое, што не так шмат мне і ясна, што яны падраздзяленні? вымярэння...не магу зразумець, калі ў CC або ў мм3....хто-то пу? ласкава прасьвятліць мяне??
    прыкладаю файл для абанемента вы можаце звярнуцца да мяне ці msport...
    Дзякуй усім.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    У pdf прыводзяцца табліцы і налады фарсунак bosch выконваць выпрабавальны стэнд для помпаў впрыска з сімулятар common rail.. тэст з помпа ўпырску "любы"(я выкарыстоўваю той, mercedes), улічваюцца наступныя тры выпрабаванні : аўтар 250 бар сярэдняй нагрузкі і максімальны груз, з указаннем часу ўпырску (аднолькавых для ўсіх трох іспытаў) кубічных см нагнятання і адліў, што вы павінны атрымаць адпаведныя допускі..калі вы не выкарыстоўваеце трэнажор, bosch значэнні каліброўкі для адлюстраванне мяняюцца..я спадзяюся, што ясна
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прывітанне tezzero..дзякуй за тлумачэнні...я хацеў бы спытаць вас? пацвердзіць лепш, калі юніт? вымярэння ў pdf ў кубічных см, а не ў мм кубічных...
    і тады ў святле ўсяго гэтага я хацеў бы спытаць вас, якія эталонныя значэння максімальнага расходу дызельнага паліва ў фарсунак прыняць пад увагу, калі мы хочам сабраць "рэчы больш грубай" фарсунак арыгінальныя дату і машыны заўседы чытаю з pdf????
    cio? дзе вы закон у якасці максімальнага расходу дызельнага паліва, што інжэктар выдае??
    Загадзя дзякуй за ваш адказ....
    Прывітанне
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    прывітанне манро..... асабіста я не экскурсійнае, я бачыў яго ў pdf, але знаходзяцца ў цесным кантакце з pompista.... аднак, экскурсійнае каліброўкі, выяўляюцца ў кубічных сантыметрах, CC, і выпрабаванні, як сказаў tezzero вы робіце так, але мой pompista, не з'яўляецца доказам 250 бар, але ен толькі правярае, ці на колькі бар пачынаецца інжэктар адкрыць, потым робіць тэст на 1000 абарачэнняў помпы, (для тых, хто не ведае', CR-помпаў, памяншаецца сродкі, у залежнасці ад абарачэнняў рухавіка.... гэта значыць, калі рухавік робіць 1000 абаротаў, помпа 500, калі рухавік 4000 абарачэнняў помпы, 2000 і гэтак далей) вымярэння пастаяннага току, 1000 абаротаў, затым паўтараюць выпрабаванне на 2000 абаротаў, і глядзіце, калі напісана з табліцамі....
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    каліброўка ў DC..расход паліва ў табліцы налады, ці не ? максімальная рэальныя ? толькі спасылкі, каб праверыць, калі інжэктар працуе правільна..інжэктар c.rail bosch адрозніваюцца паміж сабой па ступені выплеск колькасць адтулін і дыяметр саміх,трэба мець падрабязную карту з профі, каб потым параўнаць іх..але, па мне, гэта быў хлеб для механічныя фарсункі, каб павялічыць страў..з супастаўлення зроблены добра павялічвае без неабходнасці звяртацца да гэтак..
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне манро ,і можаце мець pw??
    Дзякуй!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    прывітанне манро..... асабіста я не экскурсійнае, я бачыў яго ў pdf, але знаходзяцца ў цесным кантакце з pompista.... аднак, экскурсійнае каліброўкі, выяўляюцца ў кубічных сантыметрах, CC, і выпрабаванні, як сказаў tezzero вы робіце так, але мой pompista, не з'яўляецца доказам 250 бар, але ен толькі правярае, ці на колькі бар пачынаецца інжэктар адкрыць, потым робіць тэст на 1000 абарачэнняў помпы, (для тых, хто не ведае', CR-помпаў, памяншаецца сродкі, у залежнасці ад абарачэнняў рухавіка.... гэта значыць, калі рухавік робіць 1000 абаротаў, помпа 500, калі рухавік 4000 абарачэнняў помпы, 2000 і гэтак далей) вымярэння пастаяннага току, 1000 абаротаў, затым паўтараюць выпрабаванне на 2000 абаротаў, і глядзіце, калі напісана з табліцамі....
    Я прааналізаваў табліцу bosch..таксама я выкарыстоўваю розныя метады, у avviamneto, напрыклад, тэкст з 150 бар да 20 гц, адкрыцця..а калі ўсталеўваю сімулятар, у аўто я f? зрабіць: 200 бар 20 гц стартара сярэдняй нагрузкі 800 бар 60 гц да 1000 бар 80 гц і ovviamneto я табліц з страў, для большасці кодаў bosch delphi siemens denso і інш..
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    каліброўка ў DC..расход паліва ў табліцы налады, ці не ? максімальная рэальныя ? толькі спасылкі, каб праверыць, калі інжэктар працуе правільна..інжэктар c.rail bosch адрозніваюцца паміж сабой па ступені выплеск колькасць адтулін і дыяметр саміх,трэба мець падрабязную карту з профі, каб потым параўнаць іх..але, па мне, гэта быў хлеб для механічныя фарсункі, каб павялічыць страў..з супастаўлення зроблены добра павялічвае без неабходнасці звяртацца да гэтак..
    ок tezzero...вы хочаце сказаць, што з табліц вы не можаце зразумець, калі інжэктар больш дызельнага паліва, чым іншыя?
    гледзячы на табліцу і разглядаючы напрыклад, паліўнай фарсункі fiat 0 445 110 002 sivede, што ў стоўбцах, дзе ен кажа, "дэ -**** y1" я паміж 8,2 і 9,2 cc дызель з 1350 бар прэс...
    цяпер, калі я бяру ў разгляд яшчэ адзін інжэктар fiat напрыклад, 0 445 110 119 я бачу, што ў адной і той жа калонцы "дэ -**** ry1" я ад 10-11,5 см на дызельнае паліва, заўседы ў 1350 бар ціск....па-мойму, ingnoranza ў вобласці, не ? так???
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Вы не зразумелі мае слова ці я не патлумачыў добра...есць адрозненні ў залежнасці ад адтуліны і памеру саміх, і калі мы ідзем на тэхнічнай, нават у паднятай іголкі пульверызатара ? рэгуляваная па таўшчыні..маю ўвагу ? у тым, што, супаставіўшы эбу правільна!! вы атрымаеце прырашчэння без істотных ammattirsi шукаць інжэктар pi? выконваючая калі вы не хочаце, каб рэалізаваць аўтамабіль ад прадукцыйнасці перабольшаныя..вось і ўсе
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дзякуй tezzero для tuadisponibilit? растлумачыць....але я хацеў бы спытаць вас, калі, напрыклад, возьмем bosch fiat 0 445 110 119, што ў табліцы патушыць 10-11,5 см (100-115mm3 1350 бар, калі б я хацеў павялічыць iq у 140mm3 або 14cc, не дакранаючыся ні час ўпырску, ні прэс-rail..якія альтэрнатывы я??вы маглі б павялічыць ход іголкі, каб мець больш дызель або пераважней мець фарсункі або пульверызатара непасрэдна самай вялікай??
    IP

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •