Старонка 1 з 14 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 134
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214

Перамясціць lim turbo Пункт 1.3 mjet 70 Л.З. больш за 1,5 бар

Прывітанне, што вы ведаеце, з'? спосаб перамяшчэння па карце максімальнае значэнне ціску turbo, у дадатак да якіх аўтамабіль ідзе ў recovery? Cio? 1.5 бар...
    Час працы дрот recovery, але часам проста пік на 1.5 і ecu пераходзіць у recovery.

Гэтая праблема прасцей, калі пу? выдаліць, паставіўшы супраціў на датчык... як падмануць чытання... але з ecu было б значна больш? прафесійна.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Не думаю, гэта праблема карты, але а датчык абсалютнага ціску, які мае свае абмежаванні
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вы, усталеўваецца датчык ад 2500 mBar, я думаў, на самай справе альтэрнатыва наяўнасці ад 3000 мбар але з даследавання, якое я зрабіў датчык 3-кантактны з гэтай формай не існуе.
    Я ўзяў той датчык, агульны з 3000 mBar з раздымам для шланга "тата" ... я момант я павінен сам раз'ем паставіць замест датчыка map арыгінал, але што прынады з подсоединением мужчына, да якога затым атакаваць праз слухаўку, гэта map-сэнсар ад 3000 мбар. Каб не рэзаць ніякіх правадоў? я хацеў бы раз'ем com-map арыгінал, але не магу знайсці яго...

Гэта-тое, чаму? мне было цікава, калі карту вы маглі б нейкім чынам сказіць чытання map і атрымаць вынік, cos

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    але вазьмі датчык, 4 драты mjtd, тып alfa 159, прылітаваць тры драты ў датчык на канцы провада, пакладзеце ў разетку, і ўсе гатова, патрэбна толькі схема, каб убачыць парадак правадоў ? адрозніваецца ад трох

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, што вы ведаеце, з'? спосаб перамяшчэння па карце максімальнае значэнне ціску turbo, у дадатак да якіх аўтамабіль ідзе ў recovery? Cio? 1.5 бар...
    Час працы дрот recovery, але часам проста пік на 1.5 і ecu пераходзіць у recovery.

Гэтая праблема прасцей, калі пу? выдаліць, паставіўшы супраціў на датчык... як падмануць чытання... але з ecu было б значна больш? прафесійна.
    вы можаце выдаліць камфортна мяккі шлях

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    аднак я думаю, што акрамя датчыка 3bar ен таксама mod via sw....
    таму што калі гары map 3bar, але ў карце ў вас заўседы рэза да 2,5бар той жа аўтамабіль сыходзіць у абарону....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bobracing Visualizza Messaggio
    вы можаце выдаліць камфортна мяккі шлях
    боб, калі мы асвятліць б карысна многім,асабіста я зрабіў з турбінай, плюс і г.д. але я не мог зрабіць шмат выпрабаванняў, і мне прыйшлося пакласці meulatore але калі знайсці адрас рэзкі было б зручна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    прыгажосць 70cv ? не маючы супастаўляецца ціск obbiettiva, паставілі ў ecu толькі кантроль для рэзкі больш за 1,5 бар, затым, перамяшчаючы тое, без іншых змяненняў, HD вырашае праблему рэзкі turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    ідэальна падыходзіць і alzzare парог, што, безумоўна, ce.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    ідэальна падыходзіць і alzzare парог, што, безумоўна, ce.
    сапраўды, ? тое, што я маю на ўвазе я

Старонка 1 з 14 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •