Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 37

Абмеркаванне: 159 150CV "без сіл"

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Усе вырашаецца, было DPF настолькі забітыя, што не выходзіў больш? нічога ў каналізацыю!!
    выдалены фільтруе элемент у аўтамабілі выходзіць, што цуд!
    вядома, DPF і EGR выдаленыя у карту.
    І выхад так, што дзярмо з фільтра, што я ніколі не бачыў нічога падобнага, нават датчык тэмпературы быў "у ваннай парашкоў чорных".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    з fap ўвагу на маторнае масла, якое вы выкарыстоўваеце..алею, якія змяшчаюць металічныя часціцы, што калі велічыні вышэй адтуліны робіць забіваюць..выконваць спецыфікацыі алею, рэкамендаваны вытворцам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    з fap ўвагу на маторнае масла, якое вы выкарыстоўваеце..алею, якія змяшчаюць металічныя часціцы, што калі велічыні вышэй адтуліны робіць забіваюць..выконваць спецыфікацыі алею, рэкамендаваны вытворцам
    На самай справе, напрыклад, bardhal ен-лайн "green" low saps, што ? алей diff ад класічнага xtc спецыяльна для аўтамабіляў doatate пакарання сажевый фільтра. Хаця шчыра кажучы, я думаў, былі толькі мы гаворым пытаннях маркетынгу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    buond?,я ? давялося з пежо 807 2006 года....не так пі? нават не ў плане амаль.уладальнік кажа мне вы ? гарыць-адмова рухавіка і надпіс fap забітыя,на самай справе не разгрузкі амаль нічога выхлапных павінен быў выконваць ачыстку клавіятуры. але не ? стан cos?,я выдаліў fap і зрабіў ачысціць цяпер auto v? досыць добра, толькі, што, калі напамінкі хуткасці? высокае p? міль, v? у recoveri эбу няспраўнасці рухавіка гарыць і аўто не падымаецца добра, абаротаў з diagniosi я не выявіў памылак, захаваныя ў эбу,пасля 5 мін ? спыняецца, зноў ісці, як быццам нічога не.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Citazione Першапачаткова Напісаў nico2610 Visualizza Messaggio
    buond?,я ? давялося з пежо 807 2006 года....не так пі? нават не ў плане амаль.уладальнік кажа мне вы ? гарыць-адмова рухавіка і надпіс fap забітыя,на самай справе не разгрузкі амаль нічога выхлапных павінен быў выконваць ачыстку клавіятуры. але не ? стан cos?,я выдаліў fap і зрабіў ачысціць цяпер auto v? досыць добра, толькі, што, калі напамінкі хуткасці? высокае p? міль, v? у recoveri эбу няспраўнасці рухавіка гарыць і аўто не падымаецца добра, абаротаў з diagniosi я не выявіў памылак, захаваныя ў эбу,пасля 5 мін ? спыняецца, зноў ісці, як быццам нічога не.
    дыягназы вы выкарыстоўваеце??

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    прывітанне tezzero,дзякуй за праяўлены інтарэс...дыягназ ? slr 3130

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    я не ведаю, якое алей яны выкарыстоўвалі, каб? аўтамабіль праходзіць толькі пару км на час, дома і на працы. Ногі тых, хто кіраўніцтва ? вельмі легкі. Што тады ? было прынята таксама выкарыстоўваецца..
    у любым выпадку ? праўда, што алей ? важна, але цяпер не будзе? pi? гэтая праблема

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    шукае сябра, які мае KTS bosch, і вы ўбачыце, што памылка выскоквае...

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    дзякуй tezzero вы з гэтым справіцца? ведаць

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Вы вырашылі???