Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    20
    з ECM2001 можна павялічыць файл, 1 М з eprom, 2М, то гаворка змяняецца, калі вы хочаце зрабіць 2 карты ў адной eprom і swicharle, як гэта рабіла FIAT ў некалькіх лістоў Bi Power з такой жа эбу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    20
    У цяперашні час l' эмулятар ? перадгісторыя на аўтамабілях серыі асабліва тыя, якія маюць памяць у працэсары

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў rgiubert Visualizza Messaggio
    У цяперашні час l' эмулятар ? перадгісторыя на аўтамабілях серыі асабліва тыя, якія маюць памяць у працэсары
    але аўтамабілі, якія я павінен супаставіць:
    адным з першых 90-х гадоў, а іншы-97... магчыма, было б добрыя шанцы знайсці таго, хто яго прадае...
    Я не знайшоў у продажы адзін swicth для 2-plcc32...было б цікава! Ты ведаеш, дзе яго знайсці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    па мне з plcc32 камутатар гэта можна зрабіць, толькі калі ? але калі есць 2 (гл. экю golf tdi etc) працуюць да шаснаццаці біт, і што ? pi? складана.эмулятар ? вы перадгісторыі, але калі ты капітан ecu, дзе вы можаце выкарыстоўваць яго ? вельмі карысна і эканоміць шмат працы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    па мне з plcc32 камутатар гэта можна зрабіць, толькі калі ? але калі есць 2 (гл. экю golf tdi etc) працуюць да шаснаццаці біт, і што ? pi? складана.эмулятар ? вы перадгісторыі, але калі ты капітан ecu, дзе вы можаце выкарыстоўваць яго ? вельмі карысна і эканоміць шмат працы.
    У абодвух выпадках мы маем 27c128 dip-28 і два 27c010 plcc 32. На другія, будучы іп? складаным, як падлучыць эмулятар? Дзе знайсці гэтыя эмулятары? Можа быць, выкарыстаны або іншы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    для падлучэння эмулятара pe plcc, патрэбен спецыяльны адаптар, мой эмулятар ? створаны, але не я гэты адаптар, дзе знайсці эмулятар ? pi? цяжка, я выкарыстоўваю яго трохі, але не venderei калі-небудзь, вы павінны знайсці каго-тое, што робіць ен з ecm2001, cos? вы можаце выкарыстоўваць яго таксама з рознымі ecm2001, што знаходзіцеся ў крузе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    для падлучэння эмулятара pe plcc, патрэбен спецыяльны адаптар, мой эмулятар ? створаны, але не я гэты адаптар, дзе знайсці эмулятар ? pi? цяжка, я выкарыстоўваю яго трохі, але не venderei калі-небудзь, вы павінны знайсці каго-тое, што робіць ен з ecm2001, cos? вы можаце выкарыстоўваць яго таксама з рознымі ecm2001, што знаходзіцеся ў крузе.
    калі вы скажаце мне, па меншай меры, марку і мадэль, эмулятар адаптары для кроп і plcc32 x 2, я магу ехаць, вы ніколі не ведаеце!...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Мой я ўзяў яе ў alien зборкі праграмнага забеспячэння некалькі гадоў таму, не c'? марка напісана вышэй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Мой я ўзяў яе ў alien зборкі праграмнага забеспячэння некалькі гадоў таму, не c'? марка напісана вышэй.
    і кошты?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Кошт не памятаю, але гэта было не мала, калі не памыляюся, называецца біт power, па-мойму зрабіце пошук на youtube глядзіце таксама ў функцыі.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •