Старонка 9 з 21 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima
Вынікі 81-90 214

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на жаль, мне нават не tunerpro працуе на st? пк....я s? што ў сілу абставінаў я павінен адфарматаваць яго....
    у той жа час? вы маглі мяне бачыць, то экран карты ў пытанні?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне манро, я падрыхтаваў pdf-файла, апісаныя ў карты, згаданыя раней, цяпер я павінен знайсці спосаб, каб загрузіць яго...

Па мне было б лепш пачаць з EDC15, што павінна быць больш? легка ECD16, так было б лепш, калі utilizziassimo напрыклад карту Audi A4 1.9 TDI 130CV HW729 SW705 што ? таксама ў базе дадзеных Форуму, таму вывучаць усе той жа файл, пазбягаючы cos? ambiguit? і блытаніна...
    Далей, вы разумееце асновы, мы можам перайсці да EDC16...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вельмі..я б сказаў...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Я, нарэшце, зрабілі! Я не ведаю, чаму, але я не мог загрузіць яго...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-01-2013 ў 22:19

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    барт прабачце, але што sw выкарыстоўваеце, каб выявіць, што ен, гэтак жа карты??мне незразумела, чаму я p? у зман....
    на маю думку карты ў pdf, называюцца "карты" загадзя ў таблічнай значэння ў адмоўнай карты тэрмін або ў канцы ўпырску, я маю на ўвазе 74656-748DC-74B62-74DE8...у той час як першыя дзве карты 7442C і 74548, здаецца, карты soi..гэтыя нават у edc15 c'? пры гэтым павінна быць 9 або 10...то там павінна быць карта soi або загадзя, галоўнае, што я не зусім разумею, што камунальныя паслугі? я бачыў пачатак ўпырску ў pd роўны gi? у пачатку, а затым яшчэ там павінна быць карта абмежаванне soi і/або загадзя....
    у апошні таксама павінна быць карта выбар з соі ў залежнасці ад тэмп....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Я выкарыстоўваю WinOls, але, не маючы Damos, я шукаю карты і выконваю ўручную.
    Я выкарыстаў як фактар пераўтварэння coeff. 0,023437. Гэта правільна, для гэтых аўтамабіляў?

Я таксама знайшоў яшчэ адзін набор карт, якія могуць быць ўласцівыя, але не здолелі выявіць восяў: 78C2C, 78DEC, 78FAC7916C, 7932C, 794EC, 796AC, 7986C, 79A2C, 79BEC. Усе карты 14x16, калі хто-то не можа? нам...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    факт ? барт, што soi і/або карты загадзя не могуць мець значэння ў адмоўнае....таму што калі пачатак ўпырску і, такім чынам, загадзя і заўседы перад вмт даць адмоўнае значэнне не мае сэнсу...не s? калі m патлумачыў....
    у адваротным выпадку карту вз са знакам мінус, у сэнсе..так як час і заўседы ставілася да пасля вмт, і калі мы знаходзім, што ведаю -2? гэта азначае, што ўпырск паліва заканчваецца 2 градусаў да вмт? sar? пачалася, напрыклад, 6? перад.....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    факт ? барт, што soi і/або карты загадзя не могуць мець значэння ў адмоўнае....таму што калі пачатак ўпырску і, такім чынам, загадзя і заўседы перад вмт даць адмоўнае значэнне не мае сэнсу...не s? калі m патлумачыў....
    у адваротным выпадку карту вз са знакам мінус, у сэнсе..так як час і заўседы ставілася да пасля вмт, і калі мы знаходзім, што ведаю -2? гэта азначае, што ўпырск паліва заканчваецца 2 градусаў да вмт? sar? пачалася, напрыклад, 6? перад.....
    Я згодзен з тлумачэннем,і я заўважыў, я таксама адмоўныя значэння, але вы бачылі, добра, што ў рэгіене паверсе?
    Я зразумеў, карты 74656, 748DC, 74B62 і 74DE8 як планы SOI. (Але я чакаю пацверджання!)
    Адмоўныя значэнні ў тых рэгіенах, дзе, па-мойму, вы ніколі не пойдзе працаваць у нармальных умовах выкарыстання...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ну тое, што яны ў карту для s? заўседы служаць на экю для ажыццяўлення пэўных стратэгій..у адваротным выпадку, калі, па-твойму, калі ecu ў гэтай галіне карту іх не v? чытанне які сэнс будзе іх??толькі скрасці прастору?? не думаю...на маю думку, а таксама ў залежнасці ад файла del'а4, што я на winols карты з адмоўным знакам, што толькі чатыры маюць працягласць або вз у той час як усе іншыя кні...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    ну тое, што яны ў карту для s? заўседы служаць на экю для ажыццяўлення пэўных стратэгій..у адваротным выпадку, калі, па-твойму, калі ecu ў гэтай галіне карту іх не v? чытанне які сэнс будзе іх??толькі скрасці прастору?? я не думаю...
    Вядома, калі есць яны служаць!
    Але яны зробленыя ў горадзе, у якім вы знаходзіцеся ў рэліз, так дзе справа? дызельнае паліва, впрыснутое ? мінімальная...

па маім меркаванні, а таксама згодна з файла а4, якія я на winols карты са знакам мінус, што толькі чатыры маюць працягласць ці вз у той час як усе іншыя кні...
    Калі ў вас есць Damos, вы можаце даць мне, калі ласка, усе адрасы SOI, ВЗ і Працягласць!?
    У той жа час я імкнуся Damos я таксама...

? я думаю; дызельнае паліва, вы можаце ўвесці яго таксама адклалі, але, як вы можаце iniettarne справы? адмоўны?

Старонка 9 з 21 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •