Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 71 31-40

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    вельмі добра, у адваротным выпадку становіцца, як і многія іншыя форумы, дзе людзі не ўдзельнічае нават..
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    хлопцы, ўсім рэкамендую даць зноў хуткі погляд на правілы, таму што я перагледзеў дробязі, але яны вельмі важныя, і то, шчыра кажучы, мяне вельмі раздражняе, калі ў пасце я напісаў:
    чаму я не магу?
    чаму я не магу?
    але, як я раблю для гэтага?
    і г.д. і да т.п.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    цяпер вы абнавілі пераход карыстальніка ў сярэднім ад 50 да 80 паведамленняў; вы можаце мець права на некаторыя рэчы? у той жа час на іншых няма....чаму? для мяне ? бескарысна пісаць на пасаду, чаго-то ўжо? царквы і напісаныя іншымі, не стане паўторам бескарысна
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    цяпер вы абнавілі пераход карыстальніка ў сярэднім ад 50 да 80 паведамленняў; вы можаце мець права на некаторыя рэчы? у той жа час на іншых няма....чаму? для мяне ? бескарысна пісаць на пасаду, чаго-то ўжо? царквы і напісаныя іншымі, не стане паўторам бескарысна
    хлопцы, чаму трэба каментаваць? мы нашы матывы добра сапраўднымі accettatele і проста толькі падумайце, колькі privileggi ў вас тут, што ў іншым месцы вы марылі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    Асабліва c'? свабода слова.. З іншага боку, яны будуць, зробленых ripicche і бан
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    36
    вы правільна робіце, я таксама праблем з ліцэнзіяй форум аўто, і калі яны бачаць, усіх кветак.
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я згодны з адміністратарамі, чаму? не ? правільна, што чалавек з, магчыма, толькі паведамленне хацеў бы загрузіць усе, што яму трэба, не дапамагаючы на форуме....
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Паведамленні
    119
    ведаю, я пагадзіўся.... нават калі абмежаванне не ў стане бачыць файлы і т. д..... і трохі цяжка быць прысутнічалі і, магчыма, даецца, можна абмежаваць толькі на некаторыя тэмы.... што, аднак, не вялікая праблема!
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Па-мойму, там не павінна быць абмежаванне ў загрузцы фота ў раздзеле рынак. Для мяне ? таксама есць абмежаванне для тых, хто прадае.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Паведамленні
    119
    ааа..... для гаворкі "абмежаванне для тых, хто прадае" .. я мае асабістыя думкі, і, што форумы не павінны быць мэтай атрымання прыбытку, эканамічная... і многія іншыя, якія я наведваў гадоў таму, і што нават адміністратары ведаюць.... яны прыехалі амаль, каб прымусіць вас плаціць ары, які удыхаў перад экранам!
    IP

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •