Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі з 72 61-70

Абмеркаванне: муфта для alfa 147

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    40
    Я асабіста аддаю перавагу ў двухмассовом Махавік і frizzione армаваныя,monomassa я не люблю х-фактар, вібрацыі і лішняга шуму.
    З добрым счапленнем і карта, што не sovracarichi махавік у Вас выдатныя risuntati

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Для узмоцненай асабіста гадоў я раб на краму, турына, які прадае праз інтэрнэт і я заўседы добра..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cattivik Visualizza Messaggio
    вось што адбываецца, напрыклад, з дапамогай " камплект сабраны " выкарыстоўвалі адзін націскной дыск cn спружыны загружаны на 40%, і ўсе намаганні ? рэцыдыў на механізм seminpresa паломка бачная на фота...
    Вы пу? звярніце ўвагу, што дыск счаплення ? новы і nn мае прыкметы ізаляцыі на анамальныя трэння матэрыялу.
    калі усталяваны жорсткі дыск на махавік monomassa гэта больш, чым нармальна, што асоба, што ў канцы...
    і таму, што з-за плато ўзмоцненыя не мог зрушыць матэрыял трэння і увесь крутоўны момант аўтамабіля,што павінна быць столькі, каб паменшыць так дыск,можна спампаваць на ступіцах дыска.....
    у дачыненні да выкарыстання махавік пераварот? 20vt на jtd махавік і падобны на bimassa адзіныя адрозненні, што махавік-стацыянарны і 9мм самы высокі bimassa і важыць 3,6 кг супраць больш 5кг у bimassa....
    каб усталяваць махавік фіксаваным пераварот? без праблем, трэба прыняць упарты падшыпнік і адсеву радкі адной машыны не мець педалі, што "адарвацца" на вельмі высокім узроўні...
    калі вы хочаце пачуць савет па нагоды махавік фіксаванай vi накіраваў на махавік рухавіка alfa V6 busso, які мантуецца без супрацьпаказанняў і мае счаплення з 12 адтулінамі мацавання замест 6, як у bimassa і ў махавік пераварот?..
    у гэты камплект проста дадаць толькі адзін дыск арганіку exedy ? 2 мм, найбольш часта крычы альфа, каб трымацца спакойна больш 600nm моманту....
    пратэставаная і гарантавана на маей былой-alfa 156 2.4 mjet sportwagon giugiaro design ад 270cv рэальных колаў....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    прыгожае і цікавае рашэнне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    7
    Сартаваць па можа лепшыя вырабляюць іх aktri размяркоўваюць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў lancia delta evo Visualizza Messaggio
    Сартаваць па можа лепшыя вырабляюць іх aktri размяркоўваюць.
    Я на маім GT jtd16v 150cv супастаўляецца моцна (забіць счаплення арыгінал) montai адзін можа monomassa сталі і ўзмоцненага счаплення з са ступицей прывада заплаціў прыгажосці 1200euro амаль два гады таму, я, на жаль, быў няўдалы досвед з гэтай счаплення... я зрабіў 5.000km і зыходзячы спынены аўтамабіль вібраваў па ўсей...

...разабралі счапленне, патлумачыў дэфект можа мы адправілі іншую счаплення з са ступицей прывада ўзмоцненыя, практычна на першай наадварот, 6 спружын, а ў апошняй 4 molloni прыгожыя вялікія... спадзеючыся, што яны вырашылі сабраць усе і.... vaii!!!! 2000km і rivibrava ўсе!

Мараль пасля многіх спробаў??? Я зрабіў змены счаплення фірмы і цяпер ? на шмат км без праблем і машына не вібруе мінімальна....

Я не ведаю, ці зручна ці не, траціць усю гэтую суму, я ў рэшце рэшт счаплення паміж новай і змяніць я прыйшоў, каб марнаваць 1500euro, не лічачы працы engineering...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Я б усталяваны valeo выдаткаў nn занадта высокія, а добры прадукт....
    Заўседы, калі аўтамабіль nn даводзіцца да мяжы ўласных магчымасцяў для выкарыстання дарожнага руху..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў alberto.bf Visualizza Messaggio
    Я б усталяваны valeo выдаткаў nn занадта высокія, а добры прадукт....
    Заўседы, калі аўтамабіль nn даводзіцца да мяжы ўласных магчымасцяў для выкарыстання дарожнага руху..
    вы кажаце адлюстравання цяжкім, і ў гэтым выпадку valeo арыгінал нікуды не падыходзіць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    19
    проста не магу прыняць файл mod майго эбу павінен ўставіць тут... я хачу вашыя думкі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    махавік coupe 20v есць 2 мадэлі, толькі тое, да 98 добра, калі я не памыляюся...
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •