Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 37 11-20

Абмеркаванне: 159 150CV "без сіл"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я адчуваю людзей, якія 50000km ўжо? праблемы з dpf...я факты 100000 і не ўдалося прымусіць яе легчы нават у выпадку адмовы..ніколі рэгенерацыі з прымусовай...нічога, нічога..***** і павінна ісці, хадзіў...потым я хацеў зняць я корак..але толькі чаму? мяне цікавіла менш спажываць!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Не я ў жаху..я ? трапілася x3, што вы ? спыніўся на перадачы і не ? pi? хацеў сысці,у дыягностыцы ўсе ок , я адправіўся да нервовай і пачынаю зняць впускные калектары, думаючы, да матылькоў былі зачыненыя..калі я заўважаю, што ўсе ок, я спрабую паставіць матацыкл без калектараў і аўтамабіль, вы пачынаеце пляваць, усе газы з трубкі egr, які я адключыў, каб выдаліць іх у гэты момант я зразумеў, што гатэль быў цалкам забіты!!! не хацеў верыць...была ўся слізь ўшчыльняецца, што ostruiva адтуліны

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    усе croma мяне не праходзілі яшчэ ... !!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Не я ў жаху..я ? трапілася x3, што вы ? спыніўся на перадачы і не ? pi? хацеў сысці,у дыягностыцы ўсе ок , я адправіўся да нервовай і пачынаю зняць впускные калектары, думаючы, да матылькоў былі зачыненыя..калі я заўважаю, што ўсе ок, я спрабую паставіць матацыкл без калектараў і аўтамабіль, вы пачынаеце пляваць, усе газы з трубкі egr, які я адключыў, каб выдаліць іх у гэты момант я зразумеў, што гатэль быў цалкам забіты!!! не хацеў верыць...была ўся слізь ўшчыльняецца, што ostruiva адтуліны
    Што такое заяц? Трус Abarth

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio

я збіраўся напісаць тое ж самае, у некаторых выпадках, і давялося зняць калектары, таму што машына не ездзіла больш.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Azz, але ўладальнікі выходзяць далека за рамкі простага "забываюць". Vabb? , што c'? крызіс, але неабходныя рэчы вы павінны зрабіць, перш чым атрымаць пашкоджанні вельмі дарагія..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Azz, але ўладальнікі выходзяць далека за рамкі простага "забываюць". Vabb? , што c'? крызіс, але неабходныя рэчы вы павінны зрабіць, перш чым атрымаць пашкоджанні вельмі дарагія..
    - глядзеў? на днях мы ўнеслі машына, вадкі ўладальнік настаяў, і мы задаволены.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Tom79
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў кома Visualizza Messaggio
    Выдаліў фізічна FAP , кантралюе ****llo Алею, чаму? упэўнены, ен высокі
    ( c'? дызель)
    Затым зрабіце defap таксама з ecusafe, што павінен ісці.
    Калі вы хочаце, каб зрабіць працу чыста, вы павінны знайсці трубе непасрэдна ў Alfa Romeo, як запасныя

Труба знаходзіцца не арыгінал, знайсці яго на ebay, нават у нізкі цане. Ps я l я зрабіў, на мой альфа ? есць spider, але таксама падыходзіць для 159, маюць адну і тую ж лінію сліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Нават мяне ? жылі X3 з такой жа праблемай.. я зрабіў пусты fap і ен павінен быў вярнуцца, каб выдаліць яго ад ecu...не ? ніколі не вярнуўся і едзе спакойна без адмовы дзіўныя рэчы... !!!!
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Усе вырашаецца, было DPF настолькі забітыя, што не выходзіў больш? нічога ў каналізацыю!!
    выдалены фільтруе элемент у аўтамабілі выходзіць, што цуд!
    вядома, DPF і EGR выдаленыя у карту.
    І выхад так, што дзярмо з фільтра, што я ніколі не бачыў нічога падобнага, нават датчык тэмпературы быў "у ваннай парашкоў чорных".

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    - глядзеў? на днях мы ўнеслі машына, вадкі ўладальнік настаяў, і мы задаволены.
    Azz чалавек разумны і furbissima!! і што, па яго меркаванні, рабіць, рабіць карту на рухавік пайшоў??
    упэўнены, што c'? п? дзіўныя людзі вакол....
    аднак, вяртаючыся да і казаць fap кажу вам, што шмат разоў, гэта залежыць не толькі ад тых, хто кіруе, але ancheda іншых фактараў...я прыводжу прыклад маей сястры з яе giulietta 1.6 105л.з 3 месяцаў жыцця....пазаўчора ў машыны і выключаецца ў поўным via emilia, без папярэдняга папярэджання, пакуль ехаў на працу....вынік працоўнага дня страціў больш аўто на шкоднік і расходу ў альфа-ўбачыў, што машына ? на гарантыі...у дыягностыцы...fap цалкам забітыя...вы скажаце bh? і жанчына з машыны мы другі закон план і зрабіць? мала дарогі...і відавочна.....замест гэтага зрабіў ? наадварот, сястрыца вы spolpa кожны дзень з маршруту дом-праца больш 160км..і паверце мне, не ? абсалютна тып мякчэй..нават...можа быць, avr? прыняў ад мяне...але машыны там ходзіць..і гэтак жа гучна....але, тым не менш fap ? забітыя...у альфа-канал " кажуць, што пу? быць ці праблемы з sw кіравання рухавіком або праблема дызельнага паліва, не адпаведных патрабаванням у серы...чд???
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •