Прывітанне ўсім, я хацеў задаваліся пытаннем, як працуе bdm, у прыватнасці, калі, напрыклад, у запісе ен ecu блакуе, як вы можаце? аднавіць у bdm, калі ў вас няма рэзервовай копіі?
Прывітанне ўсім, я хацеў задаваліся пытаннем, як працуе bdm, у прыватнасці, калі, напрыклад, у запісе ен ecu блакуе, як вы можаце? аднавіць у bdm, калі ў вас няма рэзервовай копіі?
калі ў вас няма рэзервовай копіі неабходна, каб сіла troverne адзін і перапісаць яго заўседы BDM
добра, што BDM ? менавіта той факт, што ПЕРАД выкананнем любой працы на любым ecu ПЕРШ чым вы зробіце добры рэзервовага капіявання, працэсар,flash і eeprom
То згаджаецца, пісаць нават карту непасрэдна ў bdm...у адваротным выпадку, як толькі сабралі рэчы, калі vanne дрэнна, для запісу трэба разабраць зноў.
Я ведаў, што c'? нейкі метад, каб атрымаць яе, нават калі няма рэзервовай копіі...але я не ведаю, якія ecu, і калі гэта працуе заўседы!
у некаторых выпадках не падаюць рэзервовага капіявання))))))
на самай справе адказ быў занадта расплывістым мог не адказаць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я чытаў на іншым форуме, што пасля блакавання запісу яго ў разабраным выглядзе экю, зрабіў рэзервовую копію і rispristinata...таму я зрабіў выснову, што вы маглі б гэта зрабіць. Растлумачаны лепш, чым у адваротным выпадку ? бессэнсоўна адказваць, як кажа msport...
тады хлопцы, калі вы выкарыстоўваеце bdm, то рабіце прыгожы рэзервовыя копіі за ўсе і перапішыце нават у bdm улічваючы той факт, што ecu і разбірацца,але калі напішыце ў паслядоўны і заблакіраваны, і вы не маеце рэзервовую копію, вы можаце знайсці ў сеткі або спытаць magare нават у гэтым форуме cos' перапішыце заўседы ў bdm.
і праўда тое, што кажа fantic3,але ад таго, што я бачу, не ўсе маюць адпаведнае абсталяванне есць выпадкі, што нават у паслядоўны можна перапісаць пасля блакавання..але былі выпадкі,я асабіста, і я паўтараю, я не прафесіянал, чаму? я не жыву гэтай працы, але я прысвячаю так шмат часу на гэта, але запал я пішу амаль заўседы ў паслядоўны..але калі здараецца, мы звяртаемся да bdm..усім ку