Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 37

Абмеркаванне: 159 150CV "без сіл"

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335

159 150CV "без сіл"

Прывітанне ўсім, сення раніцай тэлефануе мне знаемы, чаму? мае праблемы з DPF і просіць мяне risolvergli праблемы cos? у другой палове дня прыходзіць і пакідае мне машыну пасля таго, як я растлумачыў яму, што трэба рабіць.
    Спачатку раблю дыягностыку і, вядома, фільтр засмечаны, у pi? c'? анамалія на датчык дыферэнцыяльнага ціску, pi? памылка на расходомер паветра. Вароты памылак і выкананне паслядоўнага чытання, а затым выканаць выдаленне DPF у карту. Як толькі ен скончыў чытанне, я спрабую прывесці ў рух аўтамабіль.
    Ну, чаго ніколі не бачылі, так што фільтр ? забітыя, што да натоўпу не даходзіць нават да 3500 абаротаў, і, каб дабрацца туды зойме каля 5 секунд ! У пачатку я не заўважыў, чаму? аўтамабіль, прывеў яго ў працоўнае становішча.
    Датчык дыферэнцыяльнага ціску, я даваў больш за 1000 мбар ў поўнае паскарэнне !
    Але вы ? ніколі не было выпадку cos? крайні ? Заўтра ў той жа час забяспечвае фізічнае выдаленне, і вы бачыце, як яна ідзе да машыны, спадзеючыся, што ў адсутнасці іншых пашкоджанняў. Практычна ? амаль год ходзіць амаль у тых умовах, і каля 10 дзен ? undriveable, у гару на першай перадачы, правільны вы можаце рухацца, калі вы перастанеце "? згубленыя".
    Мне цікава, ці можа ен быць таксама і нейкія іншыя праблемы ў дадатак да фільтра.. вымяральнік масы паветра, я не магу прыехаць так далека.. а потым у каналізацыю не сыходзіць амаль нічога, неўзабаве avr? допуск-10 ЕЎРА

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Выдаліў фізічна FAP , кантралюе ****llo Алею, чаму? упэўнены, ен высокі
    ( c'? дызель)
    Затым зрабіце defap таксама з ecusafe, што павінен ісці.
    Калі вы хочаце, каб зрабіць працу чыста, вы павінны знайсці трубе непасрэдна ў Alfa Romeo, як запасныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Tom79
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў кома Visualizza Messaggio
    ( c'? дызель)
    Калі вы хочаце, каб зрабіць працу чыста, вы павінны знайсці трубе непасрэдна ў Alfa Romeo, як запасныя

Труба знаходзіцца не арыгінал, знайсці яго на ebay, нават у нізкі цане. Ps я l я зрабіў, на мой альфа ? есць spider, але таксама падыходзіць для 159, маюць адну і тую ж лінію сліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    ? клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог...
    вы ад неадпаведнасці паветра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў кома Visualizza Messaggio
    ( c'? дызель)
    У ****llo алею ? нармальны, зрабіў купон, мабыць, ад дзесяці дзен. Убачыў, што фільтр ? кідалі бастер? ачысціць, па меншай меры, cos? ен хоча яго.
    Файл mod gi? я зрабіў гэта, і таксама загружаецца і не ад іп? памылкі? вядома, гэта не ідзе, чаму? ? забітыя да крайнасці.

Citazione Першапачаткова Напісаў FidodidoTuning Visualizza Messaggio
    ? клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог...
    вы ад неадпаведнасці паветра?
    Не, я не з-неадпаведнасць паветра? ніколі не бачыў аўтамабіляў з фільтрам cos? забітыя, рэчы ад запісу!
    У рвг ў дыягназе працуе, а не c'? няма такой памылкі? вядома, я "зачынены" карту. Для бяспекі змясціць? таксама фланец..
    Усе swirl працуюць рэгулярна. Менавіта ў каналізацыю, што не выходзіць амаль нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    у дадатак да defappare вы павінны таксама праверыць клапан egr..мне гульня кафэ? я ўпэўнены, што ен застаецца адкрытым.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я ? здарылася са мной....saab 9.3 1.9 150cv рухавік fiat.... ну нават, мы прыйшлі да ****llo, што клапаны білі, чаму? не разгрузкі выхлапных газаў.... зрабіў defap і зачынены l' egr, праблема вырашана.... затым выдаліць fap і вы ўбачыце, што праблемы можна вырашыць, ціхае, і чаму? калі не спампаваць, не c'? месца neanke новы для паветра і новы дызель, а затым аўтаматычна датчык вымярэння масы паветра менш паветра на ўваходзе, зразумела, менш, чым дызель.... ? увесь ланцужок!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    я ? здарылася са мной....saab 9.3 1.9 150cv рухавік fiat.... ну нават, мы прыйшлі да ****llo, што клапаны білі, чаму? не разгрузкі выхлапных газаў.... зрабіў defap і зачынены l' egr, праблема вырашана.... затым выдаліць fap і вы ўбачыце, што праблемы можна вырашыць, ціхае, і чаму? калі не спампаваць, не c'? месца neanke новы для паветра і новы дызель, а затым аўтаматычна датчык вымярэння масы паветра менш паветра на ўваходзе, зразумела, менш, чым дызель.... ? увесь ланцужок!!!
    eh gi?
    можа быць, я перад сертыфікацыя еўра 10

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    але калі б гэта была EGR павінен даць якія-небудзь памылкі, замест таго, я не знайшоў, якія захоўваюцца ў дыягностыцы працуе добра. Таксама раблю тэст у рамках уключаны, вы ўбачыце, што ен працуе нармальна.
    Па мне ? фільтр, зрэшты, нават калі гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог тое, што на выхадзе павінна даць у стадыі паскарэння, замест гэтага выходзіць проста вельмі мала паветра.
    Заўтра мы sapr? сказаць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    azz...але як можна атрымаць у тых умовах???

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •