Прывітанне ўсім, сення раніцай тэлефануе мне знаемы, чаму? мае праблемы з DPF і просіць мяне risolvergli праблемы cos? у другой палове дня прыходзіць і пакідае мне машыну пасля таго, як я растлумачыў яму, што трэба рабіць.
Спачатку раблю дыягностыку і, вядома, фільтр засмечаны, у pi? c'? анамалія на датчык дыферэнцыяльнага ціску, pi? памылка на расходомер паветра. Вароты памылак і выкананне паслядоўнага чытання, а затым выканаць выдаленне DPF у карту. Як толькі ен скончыў чытанне, я спрабую прывесці ў рух аўтамабіль.
Ну, чаго ніколі не бачылі, так што фільтр ? забітыя, што да натоўпу не даходзіць нават да 3500 абаротаў, і, каб дабрацца туды зойме каля 5 секунд ! У пачатку я не заўважыў, чаму? аўтамабіль, прывеў яго ў працоўнае становішча.
Датчык дыферэнцыяльнага ціску, я даваў больш за 1000 мбар ў поўнае паскарэнне !
Але вы ? ніколі не было выпадку cos? крайні ? Заўтра ў той жа час забяспечвае фізічнае выдаленне, і вы бачыце, як яна ідзе да машыны, спадзеючыся, што ў адсутнасці іншых пашкоджанняў. Практычна ? амаль год ходзіць амаль у тых умовах, і каля 10 дзен ? undriveable, у гару на першай перадачы, правільны вы можаце рухацца, калі вы перастанеце "? згубленыя".
Мне цікава, ці можа ен быць таксама і нейкія іншыя праблемы ў дадатак да фільтра.. вымяральнік масы паветра, я не магу прыехаць так далека.. а потым у каналізацыю не сыходзіць амаль нічога, неўзабаве avr? допуск-10 ЕЎРА![]()