Прывітанне манро, цяпер мне атрымаць гэтую карту, так? potr? вывучаць з вамі гэтыя duration map з tdi vag...![]()
Прывітанне манро, цяпер мне атрымаць гэтую карту, так? potr? вывучаць з вамі гэтыя duration map з tdi vag...![]()
Я не ведаю, як можа? дапамагчы ў судзе, але, па крайняй меры, маральнай падтрымкі...
І тады cos?, мы падзелім абразы ад іншымі поплаткамі, якім даць пакута...![]()
....вялікі барт...***** і я заўседы кажу, што я аддаю перавагу мець 100 сяброў а не 100 еўра ў кішэні....
у гэтым выпадку вы неацэнныя.....мая праблема яшчэ вялікая ў цяперашні час ? што на хатнім кампутары, дзе звычайна пішу, і фарматаваць, таму што не дазваляе мне выкарыстоўваць не sw рэдагавання файл winols дэма....таму, пакуль яго не аднавіць, я не так добра studire....таму любая дапамога ? знаходкай...
яшчэ раз дзякуй, сябар!!!
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
дзякуй боб provvedo адразу, то, калі ў мяне есць сумневы, approffiter? яшчэ ў вашай даступнасці?.....калі я, вядома,.....
яшчэ раз дзякуй....
bobracing .. дапамажыце, калі зможаце ...цяпер я ppd maps я зуб атручаны! я хачу, каб здолець супаставіць ppd ....
я запампаваў усе, але мне не здаецца, то тыя карты, калі я іду на ecm гэтых адрасоў...booooooo
Як абяцаў манро, сення раніцай я знайшоў дзе-то карту Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? таксама ў базе дадзеных Форуму) і я пачаў studiarmela.
Я выявіў мноства планаў на гэтыя адрасы, якія павінны быць тыя, цікавасць для дадзенага даследавання:
7442C
74548
74656
748DC
74B62
74DE8
Праблема цяпер ? толькі тое, што іх адназначна.
Першы адрас я не зусім разумею, што такое, другі можа быць час ўпырску попытам манро, і апошнія 4 адрасы падаюцца планы пачатку ўпырску, але я чакаю пацверджання ад pi? эксперты...
Цяпер я спрабую паглыбіць вывучэнне з праграмнага забеспячэння рэкамендуецца bobracing...
Bart, але гэта машыны, якія ecu мантуе??edc16?? я пытаюся, таму што мяняюцца некалькі рэчаў, у тым edc15 і 16...
у любым выпадку есць, зазірнуў, бачыць-на гэты экран так, вы разумееце, як шмат рэчаў c'? і адрозненні, якія неабходна рабіць паміж карты soi і працягласць, якія могуць выклікаць таксама карты, вз...cio? end of injection= канец ўпырску..што? я не разумею, калі карта пачатку ўпырску больш за 10,не лічачы ўсіх іншых картах soi ў экран,таму што працягласць усяго 4??
ха..гэта і есць файл hexump audi a4 з ecu edc16, як вы можаце праверыць, ці ў экран...
![]()