Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima
Вынікі 1-10 з 95

Абмеркаванне: BDM - Тлумачэнні

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906

BDM - Тлумачэнні

Прывітанне ўсім, я хацеў задаваліся пытаннем, як працуе bdm, у прыватнасці, калі, напрыклад, у запісе ен ecu блакуе, як вы можаце? аднавіць у bdm, калі ў вас няма рэзервовай копіі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі ў вас няма рэзервовай копіі неабходна, каб сіла troverne адзін і перапісаць яго заўседы BDM
    добра, што BDM ? менавіта той факт, што ПЕРАД выкананнем любой працы на любым ecu ПЕРШ чым вы зробіце добры рэзервовага капіявання, працэсар,flash і eeprom

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    калі ў вас няма рэзервовай копіі неабходна, каб сіла troverne адзін і перапісаць яго заўседы BDM
    добра, што BDM ? менавіта той факт, што ПЕРАД выкананнем любой працы на любым ecu ПЕРШ чым вы зробіце добры рэзервовага капіявання, працэсар,flash і eeprom
    То згаджаецца, пісаць нават карту непасрэдна ў bdm...у адваротным выпадку, як толькі сабралі рэчы, калі vanne дрэнна, для запісу трэба разабраць зноў.
    Я ведаў, што c'? нейкі метад, каб атрымаць яе, нават калі няма рэзервовай копіі...але я не ведаю, якія ecu, і калі гэта працуе заўседы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    у некаторых выпадках не падаюць рэзервовага капіявання))))))

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    у некаторых выпадках не падаюць рэзервовага капіявання))))))
    мне за ўсе гэта вы павінны растлумачыць...проста цікава даведацца пра тое, як аднаўлення эбу заблакаваны для запісу з bdm, не маючы рэзервовай копіі працоўнай перапісаць (вышэй або зрабіць знайшоў у сетцы)
    для мяне ? немагчыма

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    мне за ўсе гэта вы павінны растлумачыць...проста цікава даведацца пра тое, як аднаўлення эбу заблакаваны для запісу з bdm, не маючы рэзервовай копіі працоўнай перапісаць (вышэй або зрабіць знайшоў у сетцы)
    для мяне ? немагчыма
    Вы робіце чытання ў bdm, а затым аднавіць частку сапсаваны flash з ecm, затым паўтарыць.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на самай справе адказ быў занадта расплывістым мог не адказаць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Я чытаў на іншым форуме, што пасля блакавання запісу яго ў разабраным выглядзе экю, зрабіў рэзервовую копію і rispristinata...таму я зрабіў выснову, што вы маглі б гэта зрабіць. Растлумачаны лепш, чым у адваротным выпадку ? бессэнсоўна адказваць, як кажа msport...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    тады хлопцы, калі вы выкарыстоўваеце bdm, то рабіце прыгожы рэзервовыя копіі за ўсе і перапішыце нават у bdm улічваючы той факт, што ecu і разбірацца,але калі напішыце ў паслядоўны і заблакіраваны, і вы не маеце рэзервовую копію, вы можаце знайсці ў сеткі або спытаць magare нават у гэтым форуме cos' перапішыце заўседы ў bdm.
    і праўда тое, што кажа fantic3,але ад таго, што я бачу, не ўсе маюць адпаведнае абсталяванне есць выпадкі, што нават у паслядоўны можна перапісаць пасля блакавання..але былі выпадкі,я асабіста, і я паўтараю, я не прафесіянал, чаму? я не жыву гэтай працы, але я прысвячаю так шмат часу на гэта, але запал я пішу амаль заўседы ў паслядоўны..але калі здараецца, мы звяртаемся да bdm..усім ку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    але ад таго, што я бачу, не ва ўсіх есць адпаведнае абсталяванне есць выпадкі, што нават у паслядоўны можна перапісаць пасля блакавання..
    сапраўды kess, напрыклад, што я лічу яго калі не лепшым сярод першых, дазваляе пісаць у recovery, і на некаторых эбу, можна " зрабіць чытанне за ўсе, што складае дамп ўзятая з bdm

Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •