Стар. 7 з 11 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 104

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Для азіі мы Asian Gold заўседы marelli...не ? дрэнна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў анел Visualizza Messaggio
    Для азіі мы Asian Gold заўседы marelli...не ? дрэнна
    кошты на, як мы з месі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў mecdoc Visualizza Messaggio
    кошты на, як мы з месі?
    Ну ..добры пытанне, я паведамляю, чаму? я не cquistato я.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    20
    Бачыў, што я купляю я хачу, каб вы паведаміце мне ? прапанавалі 1500 еўра + ПДВ з 1 год абнаўлення, у тым ліку, таму што толькі аўтамабіляў, азіяцкіх і без правадоў адаптары. Я глядзеў на іх у інтэрнэце, і я ўбачыў, што існуе канструктар ? у CARMAN.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    18
    Мы ў майстэрні ў нас есць vagcom для ўсей серыі audi vw seat skoda, у autocom і texa axone ў рэшце рэшт мы выкарыстоўваем заўседы autocom.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Я хацеў інфа аб тым, хто выкарыстоўвае diagun x431 я ў майстэрні ў мяне kts - texa - can clip renault - op.***** - vas, група W і яшчэ я ветрам часам я не магу зрабіць з кадоўкі або адаптацыі, то ў мяне есць калега, які, калі мне трэба пазычыць мне slr або braian бі і скажу вам, што часам я не магу нават цяпер я думаю адмовіцца ад усіх гэтых гігантаў, якія прымушаюць вас марнаваць шмат на падпіску, а затым, калі вам трэба што-то не знайшлі-й? няма, калі ўсе ідзе, як павінна ісці, я купляю мае адаптары pass-true і іду далей з тымі, для? таксама вы не разумееце нічога, увогуле, усе, што я хачу, каб адсмоктваць грошы ў механічных майстэрнях вырашаю-й? да таго ж, на форуме вынікае, што вы працягнеце гэтыя віды форумах будзе выратавання нашых майстэрняў.........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    x431 diagun і выдатны інструмент, асабліва для азіяцкіх аўтамабіляў,некалькі калег, ляжаць добра, нават на аўто тыпавых канфігурацый адаптацыі і кадавання.
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Чаму? можа быць, я знайшоў адзін выкарыстоўваў хто-то мае вопыт працы на гэтым інструменце, і я пу? даць некалькі саветаў.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    3
    sno74 я ? паспрабуйце "p"? усе і інструмент для дыягностыкі, які робіць усе не'існуе цяпер тыя, якія я абнаўляю з'яўляюцца гутман max 55 і tecnomotor сацыяльна і магу зрабіць добрую дзевяноста %

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    гэта я пацвярджаю, autocom выкарыстоўваю даволі шмат ніколі не было праблем, выдатна.

Стар. 7 з 11 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •