Стар. 6 з 11 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 104

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    20
    у KTS ? сапраўды, чаму? вы ад інфармацыі хуткія для дыягностыкі хутка, але, як праграма, калі вы не ? cos? багаты, як здаецца. Унутры KTS c'? ******** і кіраўніцтва дыягностыкі BOSCH. Personamente аддаю перавагу мець больш? інтэрфейсы дыягностыкі дапаўняюць адзін аднаго. Напрыклад, я LOGIC M. M., LAUNCH DIAGUN X431, і з AUTOCOM ps будзе разбірацца амаль усе, і, безумоўна, pi? што толькі KTS шмат апладзіравалі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў rgiubert Visualizza Messaggio
    у KTS ? сапраўды, чаму? вы ад інфармацыі хуткія для дыягностыкі хутка, але, як праграма, калі вы не ? cos? багаты, як здаецца. Унутры KTS c'? ******** і кіраўніцтва дыягностыкі BOSCH. Personamente аддаю перавагу мець больш? інтэрфейсы дыягностыкі дапаўняюць адзін аднаго. Напрыклад, я LOGIC M. M., LAUNCH DIAGUN X431, і з AUTOCOM ps будзе разбірацца амаль усе, і, безумоўна, pi? што толькі KTS шмат апладзіравалі.
    вы ? праўда, ? бескарысна мець вельмі дарагога апарата, які, аднак, далека не ўсім.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    20
    Адказваю на legendaryslave, што я добра ведаю гэтыя цэны, чаму? я меў магчымасць купіць яго ад майго пастаўшчыка, які даваў у акцыі. Калі вы хочаце, я даю вам сотавы. што забяспечвае autocom афіцэраў з 1 год agg. у тым ліку.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    дзякуй за клопат, але я не размешчаную супраць неабходнага прыняць autocom арыгінал мне не падабаецца той факт, што вы павінны прынесці ваш кампутар у далейшым, і тады я проста ўзяў brain bee новы preferico на кпк, а пытанне выгоды
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    прабачце, хто-небудзь спрабаваў дыягностыкі tecnotest прадстаўнік ес прапанавала яго даўно, але ніколі не бачыў у дзеянні

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    20
    Tecnotest, наколькі я ведаю, робіць тое, што робяць іншыя інструменты, пабудаваныя ў Парме, то есць Tecnomotor (Logic Magneti Marelli), Motorscann, Braibee. Практычна роўныя; магчыма, Tecnomotor мае pi? інфармацыі, чаму? за c,? у Magneti Marelli, што d? інфармацыя на эбу, які будуе на яго заводах.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    калі вы калі-небудзь паспрабавалі,і больш validodecondo вас texa axone??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    20
    Ідзе вельмі моцны нават TEXA і я думаю, што пі? сапраўдны TECNOTEST. Безумоўна, яны не дапаўняюць адзін аднаго, робяць шмат аўтамабіляў у рэгіене.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    я ўдзельнік tella tecnomotor і я магу запэўніць вас, што ? інструмент, абслугоўванне нумароў было хутка, але, вядома, вы заўседы павінны звязаць яго з іншымі diag , таму што, напрыклад, на азіяцкую групу ? занадта надзімаць і на самай справе гэты прабел у шапкай diagun x431

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    у Tecnotest c'? l + калега, сказаць праўду? мне сказалі, што працуе добра,для? я аддаю перавагу, як дыягназ радавая Brain Bee таксама autocom, што ідзе моцны!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Стар. 6 з 11 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •