Крыс...мой не ? у ожесточении...ы? гэтыя машыны можна выцягнуць дзяржаў абсурднымі, асабліва працуючы ў ecu на працягласць і так як яны, вырашыў ўзяць адзін з гэтых аўтамабіляў я б хацеў даведацца больш вы можаце....
Крыс...мой не ? у ожесточении...ы? гэтыя машыны можна выцягнуць дзяржаў абсурднымі, асабліва працуючы ў ecu на працягласць і так як яны, вырашыў ўзяць адзін з гэтых аўтамабіляў я б хацеў даведацца больш вы можаце....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
http://ppdmaps.jazdw.net/
бачыў, што вы хочаце вучыцца, гэта табе мінус, спампаваць усе, так вы schiarirai ідэі![]()
Прывітанне Боб, дзякуй...не маглі б вы ласкава растлумачыць мне, p? козетта на гэтыя sw...
vabb? tunerpro, то я р?..але праблема і ў тым, што кожны раз я павінен ствараць драйверы....
мне служыў толькі ведаць, калі разлік, прыведзены раней мог змясціцца....
вы можаце даць мне якую-небудзь раду???
што sw гэта працуе толькі з simens (і тое не ўсе ).. але, не і, што разумею, яшчэ не шмат.. адзінае ecu падтрымліваецца даволі прыстойна, есць ppd групы vag...
я спадзяюся, што аўтар працягвае развіцце..а зараз-зусім трохі, што і спыніўся на версіі 132
а я з гэтай sw мог зняць абмежаванне turbo на маей sid803. перад тым, як перайшлі на больш, чым за 2 секунды 1.5 бар .. зрабіў памылку і рэзкі магутнасць.
дзякуй bobracing мы прав...
калі ў мяне цяжкасці? тады прасіць? даведка.....
яшчэ раз дзякуй....
roby прабачце..але карты выхлапных газаў заўседы з сайта tunerpro??