Стар. 10 з 17 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima
Вынікі 91-100 з 166
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    у вас па цэнтру ў поўным аб'еме тое, што я хацеў сказаць, emilground!! крыніца стабільнай асяроддзя ў запісу вы адпужвае ад многіх непрыемнасцяў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    калі я на курсы ў mercedes было першае, што звяртаўся рабіць падчас абнаўлення ў сярэдзіне, не ведаю, калі можа быць lastessa але што???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonio.o Visualizza Messaggio
    Ты прымусіў мяне прыйсці curiosit? я збіраюся паспрабаваць прама зараз, і мы бачым, што адбываецца.
    Такім чынам, я ўставіў блок харчавання я спрабаваў зрабіць дыягностыку з FES, вымераючы напруга на акумулятары ў рамках выключаны, я даваў 13,02 V у рамках ўключэння ў дыягназ, я даваў 12,56 я думаю, што ў чаканні чытання/запісу ECU можа давяраць.
    Прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў robby51039 Visualizza Messaggio
    калі я на курсы ў mercedes было першае, што звяртаўся рабіць падчас абнаўлення ў сярэдзіне, не ведаю, калі можа быць lastessa але што???
    Пастаяннае напружанне ? безумоўна, ідэальных умоў, а затым, калі гэта прыводзіць да значэнне звычайна прысутнічае ў час руху (паміж 13,8 і 14,2 ? нават лепш

Citazione Першапачаткова Напісаў antonio.o Visualizza Messaggio
    Такім чынам, я ўставіў блок харчавання я спрабаваў зрабіць дыягностыку з FES, вымераючы напруга на акумулятары ў рамках выключаны, я даваў 13,02 V у рамках ўключэння ў дыягназ, я даваў 12,56 я думаю, што ў чаканні чытання/запісу ECU можа давяраць.
    Прывітанне.
    12,56 добра, я ? давялося калі-то пісаць, нават калі батарэя была ў 11,70, а ? ўсе прайшло ок. Безумоўна, многае залежыць ад тыпу ECU, і ад... шанцавання... чаму? з электронікай вы ніколі не ведаеце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Пастаяннае напружанне ? безумоўна, ідэальных умоў, а затым, калі гэта прыводзіць да значэнне звычайна прысутнічае ў час руху (паміж 13,8 і 14,2 ? нават лепш

12,56 добра, я ? давялося калі-то пісаць, нават калі батарэя была ў 11,70, а ? ўсе прайшло ок. Безумоўна, многае залежыць ад тыпу ECU, і ад... шанцавання... чаму? з электронікай вы ніколі не ведаеце..
    Не ведаю яшчэ тып ECU мой automotiv ? адна альфа 159 JTDM 8V.
    Віншую ўвесь форум з новым годам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    у 159 мае edc16c39, я напісаў нават ніжэй за 12 вольт, і ніколі ніякіх праблем

Усіх з надыходзячым новым 2013 ўсіх!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    залежыць ад прылады!
    калі ? менш адчувальны да перападаў напружання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў matd82 Visualizza Messaggio
    залежыць ад прылады!
    калі ? менш адчувальны да перападаў напружання.
    вы ? таксама праўда, але як з galletto 1260, што з MPPS ніколі не мелі праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    вы ? таксама праўда, але як з galletto 1260, што з MPPS ніколі не мелі праблем
    часам гэта займае занадта шмат....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Tom79
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Нават інтэрфейс MPPS, я ? поспех. Я пішу карту, і ў адзін момант знікае з праграмы. Вы, што не пайшоў у блок эбу я кажу. Я спрабую запусціць машыну, але нада. Тады, з такім цярпеннем, перапынак усе, ricollego l інтэрфейс і вылучэнне з запісу, да шчасця, усе ок. У адваротным выпадку я б правеў адпачынак, без машыны, што не вельмі прыгожа. Эбу ? адзін edc16 і ў мяне есць alfa romeo Brera.

Стар. 10 з 17 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •