у вас па цэнтру ў поўным аб'еме тое, што я хацеў сказаць, emilground!! крыніца стабільнай асяроддзя ў запісу вы адпужвае ад многіх непрыемнасцяў
у вас па цэнтру ў поўным аб'еме тое, што я хацеў сказаць, emilground!! крыніца стабільнай асяроддзя ў запісу вы адпужвае ад многіх непрыемнасцяў
калі я на курсы ў mercedes было першае, што звяртаўся рабіць падчас абнаўлення ў сярэдзіне, не ведаю, калі можа быць lastessa але што???
Пастаяннае напружанне ? безумоўна, ідэальных умоў, а затым, калі гэта прыводзіць да значэнне звычайна прысутнічае ў час руху (паміж 13,8 і 14,2 ? нават лепш
12,56 добра, я ? давялося калі-то пісаць, нават калі батарэя была ў 11,70, а ? ўсе прайшло ок. Безумоўна, многае залежыць ад тыпу ECU, і ад... шанцавання... чаму? з электронікай вы ніколі не ведаеце..
у 159 мае edc16c39, я напісаў нават ніжэй за 12 вольт, і ніколі ніякіх праблем
Усіх з надыходзячым новым 2013 ўсіх!!!!
залежыць ад прылады!
калі ? менш адчувальны да перападаў напружання.
Нават інтэрфейс MPPS, я ? поспех. Я пішу карту, і ў адзін момант знікае з праграмы. Вы, што не пайшоў у блок эбу я кажу. Я спрабую запусціць машыну, але нада. Тады, з такім цярпеннем, перапынак усе, ricollego l інтэрфейс і вылучэнне з запісу, да шчасця, усе ок. У адваротным выпадку я б правеў адпачынак, без машыны, што не вельмі прыгожа. Эбу ? адзін edc16 і ў мяне есць alfa romeo Brera.