Стар. 9 з 16 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 166

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Калі я раблю запісы падключыць блок харчавання на напружанне току рэгуляванай і пастаяннай 25А ( чым тыя, якія выкарыстоўваюцца для трансівераў HF), які забяспечвае ток вельмі чыстай. Я таксама напісаў з MPPS BMW 118d, што яны гавораць, што вельмі цяжка пісаць у паслядоўны з клонаў, а ? усе ішло добра. Як відаць, я усталяваў праграму напружанне ў 14 вольт. Той жа блок харчавання выкарыстоўваць, падлучыўшы яго да BDM ( астатнія вар'іруюцца ад 10,5 да 16 вольт у залежнасці ад налады). Вядома, ен павінен пайсці няправільна, пойдзе няправільна тое ж самае, але, па крайняй меры, мы стараемся абмежаваць pi? магчыма, што гэта адбудзецца
    Выбачайце, але блок харчавання падключэнні паралельна акумулятара аўтамабіля ці што??.
    Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    вы паралельна, як калі б гэта было зарадная прылада. Затым ўключаю запальванне і регул напружання. Я таксама паказвае, колькі паглынаюцца ланцуга, каб давесці да неабходнага нацяжэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Лічыце, я змяніў блок сілкавання для пк c, і я забяспечвае амаль 14в і мінімальнай 10А, вы кажаце, што я магу яго выкарыстоўваць.??
    Прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Па мне няма, чаму? пайшла б у бяспекі. Каб трымаць у рамках ўключэння 14 вольт неабходныя, як правіла, ад 10 да 25 А Затым імпульсныя блокі харчавання вельмі адчувальныя і ідуць у абарону. Пасля падлучэння блока харчавання ( у пачатку родаў ад 11,5 вольт) рост план харчавання. У любым выпадку блок харчавання сур'езна не варта шмат, і яго можна выкарыстоўваць для многіх рэчаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Ты прымусіў мяне прыйсці curiosit? я збіраюся паспрабаваць прама зараз, і мы бачым, што адбываецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    калі я на курсы ў mercedes было першае, што звяртаўся рабіць падчас абнаўлення ў сярэдзіне, не ведаю, калі можа быць lastessa але што???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonio.o Visualizza Messaggio
    Ты прымусіў мяне прыйсці curiosit? я збіраюся паспрабаваць прама зараз, і мы бачым, што адбываецца.
    Такім чынам, я ўставіў блок харчавання я спрабаваў зрабіць дыягностыку з FES, вымераючы напруга на акумулятары ў рамках выключаны, я даваў 13,02 V у рамках ўключэння ў дыягназ, я даваў 12,56 я думаю, што ў чаканні чытання/запісу ECU можа давяраць.
    Прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў robby51039 Visualizza Messaggio
    калі я на курсы ў mercedes было першае, што звяртаўся рабіць падчас абнаўлення ў сярэдзіне, не ведаю, калі можа быць lastessa але што???
    Пастаяннае напружанне ? безумоўна, ідэальных умоў, а затым, калі гэта прыводзіць да значэнне звычайна прысутнічае ў час руху (паміж 13,8 і 14,2 ? нават лепш

Citazione Першапачаткова Напісаў antonio.o Visualizza Messaggio
    Такім чынам, я ўставіў блок харчавання я спрабаваў зрабіць дыягностыку з FES, вымераючы напруга на акумулятары ў рамках выключаны, я даваў 13,02 V у рамках ўключэння ў дыягназ, я даваў 12,56 я думаю, што ў чаканні чытання/запісу ECU можа давяраць.
    Прывітанне.
    12,56 добра, я ? давялося калі-то пісаць, нават калі батарэя была ў 11,70, а ? ўсе прайшло ок. Безумоўна, многае залежыць ад тыпу ECU, і ад... шанцавання... чаму? з электронікай вы ніколі не ведаеце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Пастаяннае напружанне ? безумоўна, ідэальных умоў, а затым, калі гэта прыводзіць да значэнне звычайна прысутнічае ў час руху (паміж 13,8 і 14,2 ? нават лепш

12,56 добра, я ? давялося калі-то пісаць, нават калі батарэя была ў 11,70, а ? ўсе прайшло ок. Безумоўна, многае залежыць ад тыпу ECU, і ад... шанцавання... чаму? з электронікай вы ніколі не ведаеце..
    Не ведаю яшчэ тып ECU мой automotiv ? адна альфа 159 JTDM 8V.
    Віншую ўвесь форум з новым годам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    у вас па цэнтру ў поўным аб'еме тое, што я хацеў сказаць, emilground!! крыніца стабільнай асяроддзя ў запісу вы адпужвае ад многіх непрыемнасцяў

Стар. 9 з 16 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •