вы паралельна, як калі б гэта было зарадная прылада. Затым ўключаю запальванне і регул напружання. Я таксама паказвае, колькі паглынаюцца ланцуга, каб давесці да неабходнага нацяжэння.
Лічыце, я змяніў блок сілкавання для пк c, і я забяспечвае амаль 14в і мінімальнай 10А, вы кажаце, што я магу яго выкарыстоўваць.??
Прывітанне.
Па мне няма, чаму? пайшла б у бяспекі. Каб трымаць у рамках ўключэння 14 вольт неабходныя, як правіла, ад 10 да 25 А Затым імпульсныя блокі харчавання вельмі адчувальныя і ідуць у абарону. Пасля падлучэння блока харчавання ( у пачатку родаў ад 11,5 вольт) рост план харчавання. У любым выпадку блок харчавання сур'езна не варта шмат, і яго можна выкарыстоўваць для многіх рэчаў
Ты прымусіў мяне прыйсці curiosit? я збіраюся паспрабаваць прама зараз, і мы бачым, што адбываецца.
калі я на курсы ў mercedes было першае, што звяртаўся рабіць падчас абнаўлення ў сярэдзіне, не ведаю, калі можа быць lastessa але што???
Пастаяннае напружанне ? безумоўна, ідэальных умоў, а затым, калі гэта прыводзіць да значэнне звычайна прысутнічае ў час руху (паміж 13,8 і 14,2 ? нават лепш
12,56 добра, я ? давялося калі-то пісаць, нават калі батарэя была ў 11,70, а ? ўсе прайшло ок. Безумоўна, многае залежыць ад тыпу ECU, і ад... шанцавання... чаму? з электронікай вы ніколі не ведаеце..
у вас па цэнтру ў поўным аб'еме тое, што я хацеў сказаць, emilground!! крыніца стабільнай асяроддзя ў запісу вы адпужвае ад многіх непрыемнасцяў