Ды, дзякуй, я змог знайсці
чаму? л я параўнаў з іншым файлам, золата, што, безумоўна, выкарыстоўвалі вас, каб параўнаць маю карту,гэта змяненне sar? абнаўленне дома bmw, магчыма, каб не зрабіць больш? зламаць турбін
Ды, дзякуй, я змог знайсці
чаму? л я параўнаў з іншым файлам, золата, што, безумоўна, выкарыстоўвалі вас, каб параўнаць маю карту,гэта змяненне sar? абнаўленне дома bmw, магчыма, каб не зрабіць больш? зламаць турбін
я не думаю,. я параўнаў свой МОД з вашага ЗОЛАТА, ўкладзенага ў пост 11
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вяртаюся, хлопцы, гэта, што я прыкладаю ? апошняя мая карта,я хацеў бы ведаць, што вы думаеце без уліку разраднікаў
Мне ніхто не можа? даць яго меркаванне
тады, па-першае, абмежавальнік крутоўнага моманту, не падабаецца мне нічога, трэба пачынаць пасля змены: скажам, ад таго, што тытан паказвае, як 1500rpm і, як прырашчэнне можна пачынаючы з 20% расці паступова, без перабольшання, ты крокам, жахлівыя,затым драйвер wish можа нават пайсці але я не piaccciono столькі фамільныя крокам, што ты даў яму,затым карту ўпырску parzializzato недахоп " + " або " - regolandoti на драйвер хачу і ж самы час ўпырску,я не ведаю, калі вы зрабілі справу, але ў галоўным карце час overboost вы выпадкова змянілі кропку individualo і вярніце яго арыентацыі,абмежавальнік ціску, таму што ты падняў столькі? ціск у чыгуначныя магістралі можа ісці, але не максімальны,яго абмежавальнік, нават тое, навошта так высока?
ну і, вядома, вы можаце паспрабаваць так, як і' або якім-небудзь парадаў, як у мяне паказана,добрая праца.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
то.што, што, а мне падабаецца гэтак жа есць абмежавальнікі крутоўнага моманту , bruttissimi , зрабіць іх больш прыгожымі , больш круглыя , nn трымаць ход origininale, што смокча, калі вы пакладзеце на экскурсійнае будзе машына, вы ўбачыце, што пара ў вас да 3000giri затым знізіцца адразу.
і bmw цягнуць да 4000 абаротаў.
на першы абмежавальнік крутоўнага моманту ў вас есць далекасць дзеяння 50 мг амаль на 1000 абаротаў, калі nn памыляюся, растлумачце мне, што вам трэба? затым вы закранулі я steep гэты абмежавальнік да 6000 , а наогул я думаю, што вы зрабілі ў пошце.
абмежавальнік дыму, тое ж самае, мае свой мяжа з арыгінала ў 65mg , калі табе абмежавальнікі цябе рэжуць на 5000 nn, вам трэба павялічыць яшчэ лім дыму . вы зрабілі ж змены, як дызель, што lim дыму. па мне гэтая машына робіць дым, і толькі на выезд, а затым вышэй і амаль арыгінал.можа быць, я памыляюся.
калі вы робіце , педаль на 15% , усе лім пара ( нават тое, што вы 6 забыўся ) на 15%, лім дыму крычы, turbo працуе на 150 пунктаў у + , дызель farl'я, пачынаючы трохі + " вусень" тыпу 3%, а затым пайсці ў 10% , лім rail 3% , па-мойму машына пойдзе лепш.
безумоўна, значэнні паміж абмежавальнікамі дызель nn павінен быць супернікамі, але павінны мець аднолькавую далекасць.
гэта і мае меркаваньне . добрую працу.