але montavi ты, ці portavi сабраць?
але montavi ты, ці portavi сабраць?
я праверыў усе, але не v?!у любым выпадку мод ?ра даволі р? штуршок,цяпер я апушчаны і з фларэнтыйскай пад не сані
Змяненне махавік, фіксаванае адвядзенне coupe 20V turbo, які яны выкарыстоўвалі на першых jtd 105/115 як paleativo... давайце Ўспомнім, што такое kit ? дыяметр ніжняй і, асабліва, pi? легкі за кошт актыўнай страты на высокіх, а затым ў хуткасць? фінал! Мой савет, на аснове вялікага вопыту працы ? выкарыстанне камплект SACHS Performance, што ? "адзіным прымальным варыянтам. На самай справе, калі званкі хлопцаў Fiorentini першае, што puntualizzano ? што іх камплекты невялікае абнаўленне і х в е мець праблемы, вы прадаеце іх на дыск з тым націскной дыск SACHS Performance.
Такі камплект мае кошт pelino вышэй, чым канкурэнцыя, але ? рашэнне сапраўдным, так як вывучаў x прымусіць працаваць больш? камплект счаплення і менш махавік.
Прабачце, калі cos? вы пу? яго назваць ? l' празмерная калянасць педалі счаплення першыя 2000-3000 КМ.
Прывітанне sa80******,, я хацеў бы ведаць, што ўзмоцненага счаплення ў вас усталяваны на 140cv маючы той жа рухавік, і колькі нм цябе трымае.
дзякуй, Chris156
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
добрае раніца.... з асабістага вопыту.... не рэкамендую ilmonomassa.... ? занадта нязручна.... у makkina рипы... і шчыра, а мне падабаецца, нічога.... мой савет... махавік арыгінал.... камплект з узмоцненай fiorentini.... для 120cv ? спадабалася абсалютна ўсе.... вы заяўляеце на 20% больш,' крычы.... улічваючы, што ў вас жа групе счаплення 150cv.... вы tiener? спакойна 200cv.....![]()
У мяне 156 1.9 jtd 16v 140cv ..
на monomassa, я згодны з вамі..я выходжу.. на ebay я бачыў, што прадаюць камплект счаплення ўзмоцнены на 339,00 €.. як вы думаеце ? добра?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Прапаную fiorentini, як ўзмоцненага счаплення!
вось што адбываецца, напрыклад, з дапамогай " камплект сабраны " выкарыстоўвалі адзін націскной дыск cn спружыны загружаны на 40%, і ўсе намаганні ? рэцыдыў на механізм seminpresa паломка бачная на фота...
Вы пу? звярніце ўвагу, што дыск счаплення ? новы і nn мае прыкметы ізаляцыі на анамальныя трэння матэрыялу.