Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 72

Абмеркаванне: муфта для alfa 147

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    але montavi ты, ці portavi сабраць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    я праверыў усе, але не v?!у любым выпадку мод ?ра даволі р? штуршок,цяпер я апушчаны і з фларэнтыйскай пад не сані

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    Змяненне махавік, фіксаванае адвядзенне coupe 20V turbo, які яны выкарыстоўвалі на першых jtd 105/115 як paleativo... давайце Ўспомнім, што такое kit ? дыяметр ніжняй і, асабліва, pi? легкі за кошт актыўнай страты на высокіх, а затым ў хуткасць? фінал! Мой савет, на аснове вялікага вопыту працы ? выкарыстанне камплект SACHS Performance, што ? "адзіным прымальным варыянтам. На самай справе, калі званкі хлопцаў Fiorentini першае, што puntualizzano ? што іх камплекты невялікае абнаўленне і х в е мець праблемы, вы прадаеце іх на дыск з тым націскной дыск SACHS Performance.
    Такі камплект мае кошт pelino вышэй, чым канкурэнцыя, але ? рашэнне сапраўдным, так як вывучаў x прымусіць працаваць больш? камплект счаплення і менш махавік.
    Прабачце, калі cos? вы пу? яго назваць ? l' празмерная калянасць педалі счаплення першыя 2000-3000 КМ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    дзякуй ,s? што SACHS прадае толькі ўзмоцненага счаплення,? праўда?
    Citazione Першапачаткова Напісаў cattivik Visualizza Messaggio
    Змяненне махавік, фіксаванае адвядзенне coupe 20V turbo, які яны выкарыстоўвалі на першых jtd 105/115 як paleativo... давайце Ўспомнім, што такое kit ? дыяметр ніжняй і, асабліва, pi? легкі за кошт актыўнай страты на высокіх, а затым ў хуткасць? фінал! Мой савет, на аснове вялікага вопыту працы ? выкарыстанне камплект SACHS Performance, што ? "адзіным прымальным варыянтам. На самай справе, калі званкі хлопцаў Fiorentini першае, што puntualizzano ? што іх камплекты невялікае абнаўленне і х в е мець праблемы, вы прадаеце іх на дыск з тым націскной дыск SACHS Performance.
    Такі камплект мае кошт pelino вышэй, чым канкурэнцыя, але ? рашэнне сапраўдным, так як вывучаў x прымусіць працаваць больш? камплект счаплення і менш махавік.
    Прабачце, калі cos? вы пу? яго назваць ? l' празмерная калянасць педалі счаплення першыя 2000-3000 КМ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў cattivik Visualizza Messaggio
    дыяметр ? тое ж самае... 235мм... вага агульны dorebbe быць крыху менш (перавага-недахоп)....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Прывітанне sa80******,, я хацеў бы ведаць, што ўзмоцненага счаплення ў вас усталяваны на 140cv маючы той жа рухавік, і колькі нм цябе трымае.
    дзякуй, Chris156
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    добрае раніца.... з асабістага вопыту.... не рэкамендую ilmonomassa.... ? занадта нязручна.... у makkina рипы... і шчыра, а мне падабаецца, нічога.... мой савет... махавік арыгінал.... камплект з узмоцненай fiorentini.... для 120cv ? спадабалася абсалютна ўсе.... вы заяўляеце на 20% больш,' крычы.... улічваючы, што ў вас жа групе счаплення 150cv.... вы tiener? спакойна 200cv.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    У мяне 156 1.9 jtd 16v 140cv ..
    на monomassa, я згодны з вамі..я выходжу.. на ebay я бачыў, што прадаюць камплект счаплення ўзмоцнены на 339,00 €.. як вы думаеце ? добра?
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    40
    Прапаную fiorentini, як ўзмоцненага счаплення!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    вось што адбываецца, напрыклад, з дапамогай " камплект сабраны " выкарыстоўвалі адзін націскной дыск cn спружыны загружаны на 40%, і ўсе намаганні ? рэцыдыў на механізм seminpresa паломка бачная на фота...
    Вы пу? звярніце ўвагу, што дыск счаплення ? новы і nn мае прыкметы ізаляцыі на анамальныя трэння матэрыялу.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •