Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Абмеркаванне: перавышэння 147

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Есць таксама абмежаванні механічных, а затым спальвання паліва ў гэтых абаротаў, я не думаю, што легка, я кажу пра 6000 і больш? абаротаў на рухавіку, зрабіў на шмат менш.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Есць таксама абмежаванні механічных, а затым спальвання паліва ў гэтых абаротаў, я не думаю, што легка, я кажу пра 6000 і больш? абаротаў на рухавіку, зрабіў на шмат менш.
    калі ? для гэтага я бачыў рухавікі, пабудаваныя, каб зрабіць 2000-2500 абаротаў у хвіліну прыцягнутыя да больш чым 7000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...
    я маю на ўвазе, перш за ўсе, у вас на трактарах цягавая....
    асабіста я st? рыхтуем рухавік mercedes E300td om606 чеди серыі f? макс 4000rpm з помпай, які я 180cc дызельнага паліва на 6500 абаротаў, і акрамя зборкі на маім w201 190d старадаўнія......
    ? st? змяняючы спружыны клапанаў,рубка арматуры ў эргаль,шклянкі штурхача, сантэхнікаў, цяпер механічныя з сподкамі часопіса тытана,я памяняў балты шківа восі cammes, сыходзячы ад 6x1 у 8.8 да 8х1.25 12.1,суадносіны зыходных кампанентаў, матацыкл намеснікі,поршні,поршневыя пальцы і шатуны золата і быў, мякка кажучы, маніякальна рэчы нават не палова грам дысбаланс,etc,etc...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі ? для гэтага я бачыў рухавікі, пабудаваныя, каб зрабіць 2000-2500 абаротаў у хвіліну прыцягнутыя да больш чым 7000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...
    я маю на ўвазе, перш за ўсе, у вас на трактарах цягавая....
    асабіста я st? рыхтуем рухавік mercedes E300td om606 чеди серыі f? макс 4000rpm з помпай, які я 180cc дызельнага паліва на 6500 абаротаў, і акрамя зборкі на маім w201 190d старадаўнія......
    ? st? змяняючы спружыны клапанаў,рубка арматуры ў эргаль,шклянкі штурхача, сантэхнікаў, цяпер механічныя з сподкамі часопіса тытана,я памяняў балты шківа восі cammes, сыходзячы ад 6x1 у 8.8 да 8х1.25 12.1,суадносіны зыходных кампанентаў, матацыкл намеснікі,поршні,поршневыя пальцы і шатуны золата і быў, мякка кажучы, маніякальна рэчы нават не палова грам дысбаланс,etc,etc...

c'? не мала выдаткаў
    на fiat coup? турба-бензін, які ў мяне есць, яны трацяцца добрыя грошы, паміж поршняў, валы cammes etc etc, Калі вы пачнеце тычыцца механікі не заканчваецца pi? ? вынікі вы бачыце.. Калі карту вы можаце ў вузкай па параўнанні з той маржы развіцця, што c'? захоўваючы надзейнасць, з механікай ў вас значна менш абмежаванняў але moolte-й? выдаткі. усе залежыць ад таго, што хочаце зрабіць з машынай.
    Аўтамабілі, падрыхтаваныя бачу, сапраўды шмат робіць, як афіцыйнае апавяшчэнне, што верификатор і тэхнічнай працы, што c'? за што ? вельмі цяжка і адымае шмат часу

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    можа быць, андрэ? р? ot...але вы d? р? лічбаў толькі, каб пацвердзіць тое, што вы кажаце emilground...
    толькі для ўстаноўкі помпа ўпырску зрабіла група g-bikes-гонкі pulling я выдаткаваў 2100 еўра....
    ах помпа ў пытанні, ці не ? той, w210 e300td, чаму ? электронікі, але ? у mercedes S350 турбо дызель цалкам механічны, і я, і каштавала 350 еўра толькі яна..зроблена прыбыць праз baya прама з германіі..
    таму што тут прадстаўлены самыя рэдкія з мухі белыя....
    для счаплення есць Sachs motorsport, створаны для bmw M5 з 750 нм супраціву я выклаў 450 еўра + яшчэ 500 за махавік ручной працы, CrMo....
    для аднаго з двух турба-самы вялікі,holset hx55, атрыманых scania truck,для мяне ўсе ядуць 1300 больш за 350 нержавеючых труб 309L для diy выпускнога калектара.....
    я спыняюся тут...
    таго, што ў гэты спіс ? veeery доўга...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •