Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Абмеркаванне: dpf honda civic 2.2

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1975 Visualizza Messaggio
    Прывітанне msport, я не атрымаў нічога. Знешні выгляд". Прывітанне
    я толькі што праверыў, і вы маеце рацыю, я памыліўся літарай ў"***** я толькі што адправіў новую ***** дазвольце мне ведаць, прывітанне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    19
    То бок, я павінен думаць крыху, убачыў, што gi? я выдаткаваў грошы, каб зрабіць пераўтварэнне. Калі я павінен быў зрабіць адразу, як першую карту, можа быць, мне было добра, але, шчыра кажучы, марнаваць яшчэ грошы, cos? для іншага, можа быць, я terr? арыгінал, адзіная праблема, што яны зрабіць. Ок, дзякуй.
    З Павагай.
    Джузэпэ.
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    То бок, я павінен думаць крыху, убачыў, што gi? я выдаткаваў грошы, каб зрабіць пераўтварэнне. Калі я павінен быў зрабіць адразу, як першую карту, можа быць, мне было добра, але, шчыра кажучы, марнаваць яшчэ грошы, cos? для іншага, можа быць, я terr? арыгінал, адзіная праблема, што яны зрабіць. Ок, дзякуй.
    З Павагай.
    Джузэпэ.
    вядома, рабі, як палічыш патрэбным, а ці правільна, што ў асобе вашым шляху, адзінае, што я хачу вам сказаць, але' і' не блытайце поўную працу, дзе вам гарантуюць пэўныя рэчы, з незавершанай працы з бетону і cruise control off калі ў вас, на жаль, выдаткавалі дрэнна ў першы раз грошы, не вінаваты ніхто.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    19
    Вядома віна і толькі мая, і таму я павінен вырашыць гэтую праблему з тым, хто мне зрабіў гэты мод мне вярнуць грошы, і, адпаведна, мне паўтарыць іншае зроблена добра. А дзякуй за ўсе. Можа быць, больш? у нас паўторна.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    19
    Узлюбленыя Goru ў professionalchiptuning, хто з вас ведае, з дапамогай якога інструмента была зробленая гэтая карта? Затым я растлумачу. Знешні выгляд вашых навін. Дзякуй.
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    зразумець, з якой sw ? змененая я думаю, гэта немагчыма, - пі? распаўсюдзілася ? безумоўна, ecm titanium
    так ж не атрымалася ? зразумець, што з інструментам ? звярталіся
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    19
    Я спрабую паставіць мод файл, але гэта не робіць мяне загрузіць. Я не магу зразумець, чаму.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Я спрабую паставіць мод файл, але гэта не робіць мяне загрузіць. Я не магу зразумець, чаму.
    Паспрабуйце прымацаваць архіўны файл .rar альбо .zip
    Ты заўседы на врі і mod
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Паспрабуйце прымацаваць архіўны файл .rar альбо .zip
    Ты заўседы на врі і mod
    і amgari раскажыце таксама, што праблему вы d?..???
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    19
    Тады ў мяне civic 2.2, што я выдаліў dpf, і прымушаючы мяне зрабіць карту, вядомы фітнес-трэнер, вы не можаце выдаліць dpf ад эбу. Або лепш пасля згарання не адбываецца-й? як пры рэгенерацыі, але пасля абнулення масы часціц пасля некалькіх Км пачынае gi? расці пакуль мяне гарыць мне......калі ласка, праверце сістэмы. ? машына ідзе вельмі добра, і не пераходзіць у recovery. Цяпер мне патрэбен хто-то, хто ******* v1.8.7 DPF Removal 2.0 module: Support for Honda with EDC16C31, EDC17_CP06 and EDC17_CP16 Switch Solution!!! Тых, хто зрабіў мне карту, сказаў, што ен робіць *******h, але не абнаўляецца. Mahh я сумняваюся. Я заяўляю, што, перш чым прымусіць мяне зрабіць карту, я прывез машыну дылера, а ен мне, не ведаючы яго апошняга абнаўлення, і я думаю, што гэта стварыла не мала стасуецца. Хто *******h абнаўляюцца? Я кажу, да гэтага часу, чаму? безумоўна, у службу тэхнічнай падтрымкі фірмы. Я думаю, што толькі cos? я магу вырашыць гэтую праблему. Чакаю з нецярпеннем каго-то. Дзякуй .
    IP

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •