ECU safe скача якой-то невялікі вобласці, але вырабіць не адпраўляюцца гарыць толькі індыкатар таго, як я зрабіў "меню" пуск " і "стоп", і гэта выдатна, для *******span я магу пацвердзіць, што ніякіх праблем![]()
ECU safe скача якой-то невялікі вобласці, але вырабіць не адпраўляюцца гарыць толькі індыкатар таго, як я зрабіў "меню" пуск " і "стоп", і гэта выдатна, для *******span я магу пацвердзіць, што ніякіх праблем![]()
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
што вы маеце на ўвазе для шпіена?паштовы файл і я бачу, што вы можаце зрабіць
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
rag? пытанне.. ці трэба выдаліць fap на delta 1.6 mjet 2008 года (edc16c39 sw 1037397578) з MPPS v13.02 я чытаў, але там у спісе аўто я чытаў, як lancia musa 1.9 jtdm.. мне ен чытаецца без праблем, файл я адкрыў з дапамогай titanium ? ок. Акрамя таго, я выдаліў fap з ecusafe без праблем. Праблема ? што не выкарыстоўваеце правільны драйвер я баюся, што перапісаць.. не vrrei шкоды.. вас, што ў вас ужо? факт, што вы выкарыстоўвалі? я магу спакойна перапісаць, выкарыстоўваючы той жа драйвер, які я выкарыстаў, каб чытаць?
забыўся... магчыма, я таксама певень але нават і ў гэтым 1.6 ? у спісе, што вы мне параіце?
я зрабіў, але я выкарыстаў magpro2.... чытаць 50 хвілін, але і чытае ўвесь файл, як калі б ен bdm... я пацвярджаю, што працуе defap з ecusafe, але я не магу сказаць, калі вы можаце перапісаць яго з mpps, я ніколі не спрабаваў.... ты не так яго адкрыць??
так, але мой плэер bdm не ідзе больш?... я купіў іншы але ? усе яшчэ ў праклятай мытні мілан linate ад 2 месяцаў
я чытаў у гэтай тэме http://www.professionalchiptuning.ne...ight=delta+1.6
што патрык прачытала яго і напісаныя певень.. магчыма, я мог бы таксама выкарыстоўваць гэта, але ў любым выпадку ў спісе не c'? так рызыкаваць, каб рызыкаваць б аддаў перавагу mpps..
З mpps прачытаны і запісаны з пратаколам Fiat 16
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
я пацвярджаю, mpps чытае і піша без праблем, любы edc16...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я пацвярджаю, што на fiat edc16 l ecusafe не памыляецца адзін раз!
Што такое заяц? Трус Abarth