Прывітанне exp
Я не хачу настойваць,але сябры ke зрабілі ypsilon і doblo праз некаторы час, пайшоў у адмову...у абодвух выпадках мы siatemato файл і цяпер ідзе ок.
Раз не адключае індыкатар на панэлі.
Ke я ведаю, у damos ce,але і легка знайсці.
Прывітанне exp
Я не хачу настойваць,але сябры ke зрабілі ypsilon і doblo праз некаторы час, пайшоў у адмову...у абодвух выпадках мы siatemato файл і цяпер ідзе ок.
Раз не адключае індыкатар на панэлі.
Ke я ведаю, у damos ce,але і легка знайсці.
перш чым пісаць зменены файл ад каманды скіду попелу з дапамогай фірмовага тестеров
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
На гэта не трэба обнулять нічога,анке машыны ў recovery і сігнальная лямпа dpf гарыць пакладзеце файл і здымае ўсе.
Каб дакладна раз працуе незаўважна, але, улічваючы, што ен працуе на колькасць sfw пу? памыліцца файлаў, не і пры гэтым 500 думаю, што працуе добра,а няма, то і праўда, што не павінна гарэць-й? індыкатар dpf рэгістрацыі, і гэта, і перакананы на 1000% зробленыя ў колькасці
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Працуе, нават індыкатар check ke застаецца,то не так вы робіце выдаленне ўсяго на самай справе, вы непасрэдна выдаляе шпіенаў памылкі і ўсе...
Два розных спосабу,але працуюць абодва...
Ок, проста ў мяне магчымасці? я спрабую пісаць. Але вы ведаеце, гэта ECU мае Spansion ? калі ўзнікне праблема ў напісанні паслядоўны з BDM, што я не магу аднавіць, і гэта мяне турбуе..
Вы павінны адкрыць яго, каб быць у гэтым упэўнены
Па-мойму няма,вай, у b192, і адна з першых,пачалі пасля паставіць spansion...але гэтым вы робіце з mpps без праблем...
ну што вы ? адным з першых, мне здаецца, есць нават афіцыйныя абнаўлення, магчыма, нагрузкі то пасля яго знайшлі і судзілі. дзякуй![]()
хлопцы.. я паспрабаваў усе, як з swift, час і інш., але не ? туды ніколі добра.. праз некалькі месяцаў ен вяртаўся кліент.. і рыс, і капуста.. у рэшце рэшт, як кажа легендарны.. ідуць ўнесены змены на біт, і кантрольная лямпа dpf не засвечваюцца-ы?..
хто ведае гэтую інфармацыю, я сумняваюся, што вы публікуеце спакойна c..? цяжкая праца ззаду, і я магу запэўніць вас, што няма ? легка