я таксама думаў, што я тое, што вы сказалі.... мая ідэя на самай справе заключалася ў тым, каб скапіяваць карты кіравання рухавіком ад 210cv... то, вядома, улічваючы, што мне не хапае цыліндру... ціск тэарэтычна ? самы нізкі.... у гэты момант... пачала падымаць паступова, ад 5% на ўсе карты кіравання турба... і тады я aiutero' з часопісаў на аснове абаротаў, педаль, prex turbo і працэнт клапан напрыклад... .... калі я бачу, што для абсурдна... 2800 аб / мін з нагрузкай 80%, працэнт клапан 70% ціск піка ў overboost да 2 бар, напрыклад, прынясу адкрыцце клапана ў 60%, каб паменшыць гэта з'ява, у той лік абаротаў....
тэарэтычна, калі ўсе правільна памятаю... яшчэ працэнт ? высокае і самыя лапаткі зачыненыя... г. зн. падчас зарадкі, яшчэ і лапаткі адкрыты (стаўкі ў бок крыльчаткі), то працэнт тыпу 30% і больш ідзе ў становішча ціск стабільны, ці не так??
я жартуюнаадварот, вы я хацеў бы падзякаваць усіх гэтых info, што есць вы даеце... гэтыя рэчы вы ведаеце, для працы або проста запал?
тое, што вы кажаце, вы маеце рацыю.... але што б вы зрабілі, вы ****llo механічны??? калі ў мяне праблема, як вы апісалі.... арыгінальны, піка ўверх, ліквідуе і зніжае, то распачаць, а затым карэктуе і затым зніжае..... калі ж гэта было.... і я магу выправіць толькі механічна.... я б адставанне на нізкіх абарачэннях, затым пачынае падымацца... і цягне ўверх.... калі я іду на навобмацак карты turbo.... не ведаю, калі вы заўважылі.... на сярэдніх абарачэннях на кіраванне 2400 riabbassa працэнт клапан тыпу 60%, а 70/75% для таго, каб знізіць ціск на тыя ****lli.... вы кажаце, што як логікі, так і няправільна??? гэтыя элементы кіравання, што вы кажаце.... як разумець іх і дзе яны знаходзяцца??