Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-34 34 -

Абмеркаванне: Turbo Alfa 159 150CV супраць 210CV

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    я чуў, што ен не проста кіраваць геаметрыя на гэтай турбіны...калі вы кажаце так:' я лічу, што гэтых мод у вас ужо зроблены..... у egffetti я ведаў таго, каб гуляць з картамі геаметрыі.... што да гэтага часу я ніколі не рабіў.... я не разумею што-то.... x, чаму ен паводзіць сябе так, як вы сказалі?? xk? солі, затым riscende караскаецца, а затым riscende??? я мог бы ўзяць такіх картах геаметрыі на brera 210cv??
    безумоўна, вучыцца добра, карты turbo 210cv што-то выходзіць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я таксама думаў, што я тое, што вы сказалі.... мая ідэя на самай справе заключалася ў тым, каб скапіяваць карты кіравання рухавіком ад 210cv... то, вядома, улічваючы, што мне не хапае цыліндру... ціск тэарэтычна ? самы нізкі.... у гэты момант... пачала падымаць паступова, ад 5% на ўсе карты кіравання турба... і тады я aiutero' з часопісаў на аснове абаротаў, педаль, prex turbo і працэнт клапан напрыклад... .... калі я бачу, што для абсурдна... 2800 аб / мін з нагрузкай 80%, працэнт клапан 70% ціск піка ў overboost да 2 бар, напрыклад, прынясу адкрыцце клапана ў 60%, каб паменшыць гэта з'ява, у той лік абаротаў....
    тэарэтычна, калі ўсе правільна памятаю... яшчэ працэнт ? высокае і самыя лапаткі зачыненыя... г. зн. падчас зарадкі, яшчэ і лапаткі адкрыты (стаўкі ў бок крыльчаткі), то працэнт тыпу 30% і больш ідзе ў становішча ціск стабільны, ці не так??

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    я жартую наадварот, вы я хацеў бы падзякаваць усіх гэтых info, што есць вы даеце... гэтыя рэчы вы ведаеце, для працы або проста запал?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    не ? cos? проста rego, чаму? збіраецеся змяніць працоўны цыкл клапан n75 гэта v? каб сысці з розуму ПІД-што ? менавіта сістэма кантролю ціску turbo.....
    спачатку вы павінны змяніць гэта, пид-рэгуляванне, то перайдзіце на мод на n75....
    толькі, што многія падрыхтоўчыя таксама прэстыжныя аддаюць перавагу не чапаць карту pid, каб не incasinarsi жыцця, чаму? і сапраўды хутка выправіць...гэты элемент кіравання выкарыстоўвае логіку ўсей ўласнай, цалкам адрознае ад таго, што пу? быць кіраванне "спрошчаны", як у вас апісана, і ты.....
    я, калі замена турбін з іншымі самыя вялікія аддаю перавагу не чапаць карты ў ecu, і ўздзейнічаць на рэгулявальны шруба прывада, тыя ж....я да cos? што праз карту, нават калі потым загаварыў у карту часам я павінен даць...
    каб дапамагчы вам лепш зразумець під я хацеў бы размясціць спасылку, што тлумачыць дастаткова добра, аб чым кажу, але не s? калі я магу....
    тое, што вы кажаце, вы маеце рацыю.... але што б вы зрабілі, вы ****llo механічны??? калі ў мяне праблема, як вы апісалі.... арыгінальны, піка ўверх, ліквідуе і зніжае, то распачаць, а затым карэктуе і затым зніжае..... калі ж гэта было.... і я магу выправіць толькі механічна.... я б адставанне на нізкіх абарачэннях, затым пачынае падымацца... і цягне ўверх.... калі я іду на навобмацак карты turbo.... не ведаю, калі вы заўважылі.... на сярэдніх абарачэннях на кіраванне 2400 riabbassa працэнт клапан тыпу 60%, а 70/75% для таго, каб знізіць ціск на тыя ****lli.... вы кажаце, што як логікі, так і няправільна??? гэтыя элементы кіравання, што вы кажаце.... як разумець іх і дзе яны знаходзяцца??

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •