Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92

погляд dpf off самыя mod opel zafira, які mjt 120

прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, што вы думаеце на гэты файл, які я толькі што скончыў рэдагаваць... fap off і было зроблена з раз,таму што я не ў градусах, каб зрабіць гэта ўручную, з крокам замест таго, каб былі дадзеныя, вынікаючы абмеркавання на форуме, і прама цяпер я хацеў бы ведаць ваша меркаванне можа ўсе гэта працаваць? дзякуй, хлопцы!!

oper zafira, які B 2008 год, 1,9 CDTI 120 л. с.

дзякуй, хлопцы!
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Я думаю, яе няма на гэтым n hw і sw, мне і давялося ў мінулым, што ў вас праблемы на іншых няма чаргу робіць іх добра, я думаю, што калі вы паспрабуеце павінны ісці ў recovery, натуральна, я кажу DPF-OFF карту з крокам зроблены дрэнна, не зрабіць шкоды і вельмі, але вельмі мяккае і адсутнічаюць розныя карты, у тым ліку абмежавальнікі pres turbo,q inett,і т. д. і потым я не разумею, чаму вы паднялі толькі абмежавальнік 2 ходу руху?

Выпрабаванні аўтамабіляў пралом, нагрэць добра і праз некаторы час вы павінны адчуць, што пачынае губляць магутнасць да аднаўлення
    Апошні раз рэдагавалася admin; 25-12-2012 ў 17:42
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Я думаю, яе няма на гэтым n hw і sw, мне і давялося ў мінулым, што ў вас праблемы на іншых няма чаргу робіць іх добра, я думаю, што калі вы паспрабуеце павінны ісці ў recovery, натуральна, я кажу DPF-OFF карту з крокам зроблены дрэнна, не зрабіць шкоды і вельмі, але вельмі мяккае і адсутнічаюць розныя карты, у тым ліку абмежавальнікі pres turbo,q inett,і т. д. і потым я не разумею, чаму вы паднялі толькі абмежавальнік 2 ходу руху?

Выпрабаванні аўтамабіляў пралом, нагрэць добра і праз некаторы час вы павінны адчуць, што пачынае губляць магутнасць да аднаўлення

вялікі дзякуй за адказ! не маглі б вы сказаць мне, дзе я памыляюся? так, каб зразумець і выправіць..абмежавальнік яго паднялі толькі на 2-ой перадачы, таму што на іншых перадач і ўжо ўсе ў massiomo па змаўчанні. вялікі дзякуй!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    у вас павялічваецца значэння абмежаванні крутоўнага моманту, калі аўтамабіль ? не гарыць.
    часткі ад 1500rpm
    тое ж самае, x prex rail і час ўпырску.

я зрабіў карту, як, напрыклад паспрабаваць
    я табе вынесуць egr.
    fap ? off.
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Fap не зрабіў правільна на гэты тып hw і sw чаргу, робіць дзярмо, вы нават забыліся 0E29C2 выправіць адмоўныя

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў FA2ST Visualizza Messaggio
    вялікі дзякуй за адказ! не маглі б вы сказаць мне, дзе я памыляюся? так, каб зразумець і выправіць..абмежавальнік яго паднялі толькі на 2-ой перадачы, таму што на іншых перадач і ўжо ўсе ў massiomo па змаўчанні. вялікі дзякуй!!!
    Атрымаць файл croma 120cv processalo з раз і паглядзець тое, што правіць, і вазьмі свой і processalo з раз і зрабіце confrondo з двух croma на гэты раз, гэта працуе?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    дзякуй, хлопцы!! заўтра я caricar eil файл і паглядзець, калі гэта працуе! файл, які я даслаў, я не ўпэўнены, што і тое,але machcina і mjet 120cv dpf, таму я думаю, будзе аналагічным. як толькі мне прыходзіць певень выгрузкі файлаў з машыны, на пытанне, і я спрабую дзякуючы matd 82 для прыкладу напісаў,я пабачыць, дзе вы дзейнічалі, хоць у 2D я нават не ведаю, як таму ў мод...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Атрымаць файл croma 120cv processalo з раз і паглядзець тое, што правіць, і вазьмі свой і processalo з раз і зрабіце confrondo з двух croma на гэты раз, гэта працуе?
    прывітанне адмін,вялікі дзякуй за consoglio ўбачу паспрабаваць! праблемы, а ў 2d я не магу рабіць тое, што я хачу, таму што ведаю мала, ecm titanium, а таму што я ўсе яшчэ ingranando цяпер маленькая доля... усе тэсты зробленыя, так што зараз ад мяне заўседы былі зроблены на edc15,то я б сказаў, значна прасцей зрабіць і зразумець...ўжо на edc 16 пачала зразумець мала,і таму, што я, як я думаю, шмат тут, я самавук, скажам, я не зрабіў ne курсы ne нічога.. таму ў дадатак да вашай неацэннай дапамогі (дабрашчасныя прафесіяналаў), толькі запал мяне таму быць тут біцца галавой
    зараз імкнуся файл, які вы згадалі, і я раблю з параўнання!! вялікі дзякуй!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў matd82 Visualizza Messaggio
    у вас павялічваецца значэння абмежаванні крутоўнага моманту, калі аўтамабіль ? не гарыць.
    часткі ад 1500rpm
    тое ж самае, x prex rail і час ўпырску.

я зрабіў карту, як, напрыклад паспрабаваць
    я табе вынесуць egr.
    fap ? off.
    дзякуй, я цябе прашу gentilemteuna што: fap оф і egr off я бачу іх у 2d калі параўнаць ваш прыклад і зыходны файл? таму што шчыра мой obbioettivo і зрабіць іх уручную,але, вядома, я павінен зразумець, што я раблю...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    ен загружае файл врі і mod
    затым у драйвер c'? фаза ўпырску адкрыць у 2d пракрутка p? карту і знайшлі 2 panettoni.
    x dpf, я таксама выдалены засмечвання fap 1000%
    x змены, якія я зрабіў, вы можаце адправіць яго ў gi? так.
    павінны ўжо? дастаткова x карта soft.
    есьць яшчэ карты з драйвера.
    правядзіце заўседы ў 2d

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •