для мяне ўсе гэтыя размовы, не бачачы карту ? амаль бескарысна, на машыне, як мая 120d без fap, калі ад 15% на час ўпырску і спрабуеце выправіць дызельнае паліва ў pi? толькі з ціскам turbo ў вас есць аўтамабіль, вы паліце, як труба, каб не мець дым, вы абавязаны чым нават авансы.
мы кажам, што да 9 або 10% на ВЫ можаце не мець fumosit? падымаючы turbo каля 180punti
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
guidotacco спытаў, колькі max % для таго, каб даць на bmw з fap, то астатнія карты не від няма і мы ня ведаем іншага,з 15% дызельнага паліва машына не паліць, вядома, я сказаў, на высокіх абарачэннях, таму што, калі б гэты рост ніжэй fap вы intaserebbe хутка.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ад золата як дызельнае паліва ўпырсквае машыны ў пытанне??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ды, але, напрыклад, калі аўтамабіль з золата ўкараняе 60mm3 з 30% - на дызельнае паліва, што яшчэ вы 78mm3...., што не занадта шмат, і яны мала.....
я кажу, што гэта можа даць такі ж прырост нават на аўтамабілі, абсталяваныя fap...важна ? што машыны як "carburata" да дасканаласці....не выпадкова гэтыя машыны маюць файл з 3 ці больш карт, лямбда...fap забіваюцца з больш дызель, калі гэта не будзе цалкам спалілі..дит? сыходзіць несгоревшего ад рухавіка...але калі дызель яшчэ ўсе спалены fap вядзе сябе дакладна так, як у крычы...
я 120d 163cv з fap,edc15c35, партыі, 12%, і я зрабіў каля 15000 км, потым яны выраслі да 18% (калі я не памыляюся, але заўтра ў майстэрні кіравання) я зрабіў яшчэ 50000km і ніколі ніякіх праблем з fap.Turbo падняты 170-180 punti.Chiaramente на нізкія партыі з 4-5%, і я з интерполяцией з il18%.
я забыўся вам сказаць, што адзіная праблема, якая можа? даць fap, калі аўтамабіль моцна ? звязана з датчыкам перападу ціску....
калі вы d? вельмі турбо дызель "адскок" імкнецца павялічыцца толькі ў прэс-фінал, ці ж праблема ўзнікае, калі перабраць p? з прэс-turbo, відавочна,....
гэты фактар, каб праз датчык, які выяўляе рознасць ціскаў да і пасля фап для павышэння ў прэс-turbo, а затым у выніку супрацьціск ог у монтэ-fap будзе неўзабаве ад датчыка і ад эбу, як засмечаных, што f? пачынаючы прымусовай рэгенерацыі....
такім чынам, асноўная праблема, калі аўтамабіль не ? дызельнае паліва ў s?,так як,калі гэта даецца з палітыкай, не цягне за сабой ніякіх праблем, але для прамовы, прычынна-следчыя праблемы, галоўнай і датчык ціску fap....