Галоўнае-гэта канчатковы вынік, але магу вам гарантаваць, што калі файл зрабіў, як трэба, нават калі ў вас усе кантрольныя лямпы гараць, пакладзеце ў яе і ўсе чароўным чынам знікае (нічога зрабіць, нічога, абнуленне і г.д.)
Вось такі асабісты вопыт.
Галоўнае-гэта канчатковы вынік, але магу вам гарантаваць, што калі файл зрабіў, як трэба, нават калі ў вас усе кантрольныя лямпы гараць, пакладзеце ў яе і ўсе чароўным чынам знікае (нічога зрабіць, нічога, абнуленне і г.д.)
Вось такі асабісты вопыт.
лепшая рэч, каб зрабіць усе разумеюць, як зрабіць off перамыкач было б у выпадку, думаю, што я паклаў прыклады аб
напрыклад, для камутатара на гэты тып эбу c'? і знаходзіцца ТУТ
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Шчыра кажучы, я ў ecusafe я не давяраю на самай справе я палічыў за лепшае хадзіць вакол ды каля, што стварыць праблемы..знайсці выключальнік ? лепшае рашэнне
я convinco кожны gioprno больш, што яны не служаць aniente гэтыя праграмы...вы можаце ведаць аб тым, што аўтамабіль працуе? таму што так мы ўцякаем рабіць бязмежжа і зламаць рухавікоў, як хто-то сказаў ...
прывітанне ўсім.. я чытала трохі гэтую тэму і pirma, што я зразумеў, і што ніхто з вас не ставіць дакладна, што тыпу экю st? кажу !!
можа быць, вы ўсе ж думайце, чаму? вы разбіраецеся і ведаеце, што ? хутчэй за ўсе, вы кажаце пра edc16c34, але хто чытае і не ? вельмі дасведчаны для таго, каб знайсці info я думаю, хацелі б ведаць пра гэта !! па мне ? правільна паставіць тып ecu ў пытанні ...
сказаўшы гэта, запэўніваю вас, што ecusafe гэтая машына, ці ж група ford/ peugeot або mazda не робіць ... гэта трэба зрабіць з дапамогай іншых праграм, а затым, магчыма, кіраваць ўручную, каб быць упэўненым, ці яшчэ лепш зрабіць гэта прама кіраўніцтва для тых, хто ведае, дзе знаходзіцца камутатар, які не заўседы ? адзін толькі і зачыніце dpf ..
мне здаецца, добры савет дадаваць дызельнае паліва ў месцы, cerina, каб не зрабіць, уключыце індыкатар ****llo нізкім ...
be добрую працу прывітанне
* max38 прывітанне, я не ведаю, што праблем у вас на фокус, але я некалькі і без запаўнення паліўнага бака, cerina ўсе з ecusafe, адлучыўшы толькі датчык дифф ціску. Я раблю шмат таго, што праца ў conces ford
прывітанне фабри не ніякіх праблем, я чытала, што адзін тут, у гэтым раздзеле кажа, каб запоўніць бак cerina, каб не мець памылкі .. я сказаў, добрая ідэя, але мне не трэба, я lechiudo ад камутатара тыя ecusafe не добра для гэтага тыпу ecu паверце .. рана ці позна паглядзець белы дым.. не вароты, вырабіць ...
я забыўся, што для фабры .. можа быць, вы ? туды добра, але яе ў той выгляд аўтамабіля, які пасля таго як вы зрабілі файл з ecusafe пасля функцыі яшчэ круіз-кантроль ... некалькі разоў зкранае таксама !!!