я ніколі не бачыў edc 17 1.3! але чакаем, што ен, што мы, пацверджанне
я ніколі не бачыў edc 17 1.3! але чакаем, што ен, што мы, пацверджанне
вы прыкладаю ўзаемнага дотыку kessV2, дзе паглядзець, што meriva 1300 мантуе edc17
веру, што манты! я, што яшчэ я павінен дзяўбці адзін
chicco? за 1300 я не думаю, горы edc17..не мантуе marelli mjd8?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
opss.... выбачайце, я не бачыў у jpeg....chicco.....вельмі дзіўна?...
я думаў, што 1.3 fiat montasse толькі marelli....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
але і той, і 1.3 mjet fiat, але з ecu bosch edc17 , як першыя 1300 не былі marelli mjet fiat lancia, але marelli mjet opel suzuki
певень ori таму ЭБУ EDC17 C18 - TC1766 Internal Flash, але не 19 !!!!!!!!!!!!
Я kess арыентацыі і напрамкі, каб паставіць у boot meriva edc17c19 роўныя pdf пеўня opel edc17 мікра-1792, можа быць праблема ? у chk, пу? быць, што, калі не ? правільна permete толькі пэўную колькасць запускаў?
тое, ke я зразумеў, пасля гэтага вопыту, і, што па што я певень клон змяненне cksum ў зоне otp.
qindi версія была абноўлена з prg toolpass, які выпраўляе cksum правільна, не дакранаючыся зоны otp Antituning.
х? на праблема, што застаецца назад, а мне пісаць файл ori светлыя?
пасля p? мне ўдалося зразумець xch?.
гэта значыць, калі напішыце зоны otp вы d 3 запускаў, а затым у v блок мікра.
х? файл ori павінны дараваць прымацаваныя сітуацыі.
так мая праблема застаецца-не магу злучыцца з ecu нават не ў boot mode і bdm.
практычна ў абмен ecu ўладальнік off прычыненую шкоду all"абсталяванне ecu пасля 3 запускаў ? пайшоў у блок.
маючы абсталяванне dannegiato я магу падключыцца xch? калі я спрабую экю ў экскурсійнае ecu ? у кароткі.
nn я думаю, што праграмнае забеспячэнне можа паставіць ecu кароткай.
то**** майстэрні, калі v? прыняць у тым месцы,класічная nn ? абсалютна мая віна ў тым, што здарылася.
я знайшоў ecu адкрыта на першую сустрэчу пасля яго пісьмовай заявы, ен rikiusa ен.
x асабістыя прычыны nn я быў у курску ў тыя дні, такім чынам, ен у паніцы ? звярнуўся да яго калегу, што ен певень заўседы клон.
і ? л? яны аб'ядналі casini, калі яны зноў.
калі я вярнуўся і тут пі? атрымалася злучыцца з ecu і l? ? пачаў выпрабаванне з выпрабаваннямі і riprove.
гэта ? усе, што вы думаеце?
я жадаю вам усім шчаслівага калядаў............
я думаю, што гэта толькі апаратная праблема!не таму, певень, але ўсе адкрыцця ці няправільны парадак