Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 71 31-40

Абмеркаванне: кланаваць edc17?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ад матфея, дайце мне зразумець, але st? блок кіравання, як брэх прачытана надпіс у паслядоўны або bdm з гала клон??
    мне незразумела, чаму, калі я магу сказаць, мой..я ніколі не чуў ecu любога кшталту яны ні былі, якія вы спальваеце за перапраграмаванне...
    перш за ўсе таму, што вы кажаце экю, якое сагравае або абпальвае??але вы ўпэўненыя, што блок ecu будзе залежаць толькі ад вас???
    не ? што-то яны sovvracaricato ecu?? ? з booster або, магчыма, з моста, тросы, магчыма, назад innavertitamente у polarit??
    я цябе ўсе st? пытанні, чаму? ? што ооочень дзіўна...ніколі яе не чула раней...калі б гэта было праблемай cks або antituning аўтамабіль вы не кладзеце ў рух, нават калі вы abbracciavi з мадонай...але толькі што скончылі рабіць перапраграмавання...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ад матфея, дайце мне зразумець, але st? блок кіравання, як брэх прачытана надпіс у паслядоўны або bdm з гала клон??
    мне незразумела, чаму, калі я магу сказаць, мой..я ніколі не чуў ecu любога кшталту яны ні былі, якія вы спальваеце за перапраграмаванне...
    перш за ўсе таму, што вы кажаце экю, якое сагравае або абпальвае??але вы ўпэўненыя, што блок ecu будзе залежаць толькі ад вас???
    не ? што-то яны sovvracaricato ecu?? ? з booster або, магчыма, з моста, тросы, магчыма, назад innavertitamente у polarit??
    я цябе ўсе st? пытанні, чаму? ? што ооочень дзіўна...ніколі яе не чула раней...калі б гэта было праблемай cks або antituning аўтамабіль вы не кладзеце ў рух, нават калі вы abbracciavi з мадонай...але толькі што скончылі рабіць перапраграмавання...
    таксама, па мне, і справядліва тое, што вы кажаце..калі была памылка запісу або cks няправільна, аўтамабіль не заводзіўся ўжо з першага запуску...
    застаюся пры меркаванне, нават я, што праблема не была riprogramazione.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    хлопцы, я паведаміў экспертамі галіны edc17.
    адзінае, што трэба зрабіць ? паспрабуйце подкл x17 і ўбачыць s ela паўтараюць у boot.
    у discorsso на cksum ? есць праблема-дэль гала.
    ? ужо адбылося некалькі што-то, але ніхто не ? сціплы, spubblicarlo у адрозненне ад маей.
    а ў панядзелак я адчуваю ў boot з x17 крычы.
    і мы бачым,
    .

я kiamato bogdans, але сакратар сказаў мне, што быў заняты, і я б rikiamato (я ўсе яшчэ чакаю).
    будзем спадзявацца, што так.......
    гаворка адхіленняў паверце мне, што ? як я кажу, я antituning f? sti б.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    [QUOTE=matd82;19533]хлопцы, я паведаміў экспертамі галіны edc17.
    адзінае, што трэба зрабіць ? паспрабуйце подкл x17 і ўбачыць s ela паўтараюць у boot.
    у discorsso на cksum ? есць праблема-дэль гала.
    ? ужо адбылося некалькі што-то, але ніхто не ? сціплы, spubblicarlo у адрозненне ад маей.
    а ў панядзелак я адчуваю ў boot з x17 крычы.
    і мы бачым,

прывітанне matd82 я f.g. ori я каля салерно, калі вы можаце паўплываць .а ад маіх дакументаў я магу пацвердзіць, што antituning або пароль, калі centraliane ne ? маецца,вам павінны былі даць гэта ўжо памылка спампаваць для падлучэння ў boot ўжо ў чытанні ,а затым sn згодны з усе ,што я ? давялося мне ў адным экю, што машына няправільна cks не запускаецца пры першым запуску....................................

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я чуў, што вакол некаторых ecu у трыццаты раз, nn пачынаюцца + sar? праўда, як тое прымусіць мяне? прагулка ў палерма, які знаходзіцца ў палерма, у 20 км на месца magicmotosport я хачу зразумець, ці есць ? праўда.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    giarras вы думаеце, што пу? быць паспяховым з гэтай edc17????магчыма, што пасля сопоставленного аўтамабіль гэта ўсе прастаўляецца і dil дзень пасля так белы ecu вісіць??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    giarras вы думаеце, што пу? быць паспяховым з гэтай edc17????магчыма, што пасля сопоставленного аўтамабіль гэта ўсе прастаўляецца і dil дзень пасля так белы ecu вісіць??

шчыра кажучы, мне здаецца, што мала provabile,калі ен павінен быў даць праблемы іх даваў адразу і не на наступны дзень,я не я бы ўзяў гэтую адказнасць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    па мне ? у адкрыцці пу? можа быць здарылася што-то,тыпу зварных швоў мікрапрацэсара і з перападамі, на наступны дзень, не ? футбольны,хэйн паспрабаваў астудзіць яго, або награваючы яго?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    вядома, праблема cecksum клона, калі трэба, я originae і я ў таранцей да 28!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    Сення спрабую kess залатымі bdm і паглядзім ..
    Дзякуй x-прапановы дапамогі. ......

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •