ды, але ледзь-ледзь, можа вар'іравацца ў залежнасці ад канкрэтнай 0,820 = 0,845. Дзе-то знаходзіцеся 0,85 але гэта ўсе роўна
http://www.q8.it/prodotti/scheda-gasolio.jsp
Я не рабіў часопіс, але я, вывучаючы маю карту і спрабуе affinarla спрабуючы migliorarlaun трохі ад 1000 да 1500 абаротаў, апусціўшы l' afr, чаму? я не гатовы адказаць, хоць педаль у мяне есць некаторы запыт , limutatore у fumosita' правільнай, адэкватнай і абмежавальнік крутоўнага моманту, павялічаны rail ў тых колаў ; але я ніколі не меў адказ, які я шукаў, што я думаю, я буду мець толькі за кошт павелічэння часу ўпырску.
Я ўзяў нядаўна lexia, каб зрабіць часопіс, што маяк, як толькі можна.
lupak прабачце, што машыны мы гаворым.., або, лепш сказаць, што ecu спалучэнні гэта мы гаворым??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ах, я забыўся падлучыць turbo vgt??
тое, з перепускной кааксіяльны да крыльчаткі??
вы ўпэўненыя, што maf даць вам надзейны чытаць??
і ціску ў магістралі rail, як вы паклалі?
перш за ўсе, з нізкім ціскам больш нічога...рухавікі psa, калі яны не маюць "нізкага ціску" адэкватнай часам робяць"эфект соня" на нізкіх абарачэннях....
З часопіса, які я зрабіў некаторы час таму, я бачыў, пік 1200 мг всасываемого паветра.
у карту на 1000 абаротаў з просьбай максімальны IQ у мяне 7300 бар
Што б эфект з'явіўся ? ? павольна ў адказ ?
Для турба не ўпэўнены (я не механік) я думаю, дайце фіксаванай геаметрыі, на жаль, у маей машыне знаходзіцца ў задняй частцы рухавіка не легка даступная і не бачная.