тады скажыце мне, якія сяды карты працягласць впрыска.
тады скажыце мне, якія сяды карты працягласць впрыска.
мяне не хвалюе, якія яны есць, або не ўсе карты працягласці ўпырску ў дадзены момант...я проста спытаў, калі разлік ад сябе адправіў, так што вы можаце? appicare ці не, і чаму вы кажаце, што каэфіцыент пераўтварэння не ? дакладна....
проста цікава, калі надаць 62-68mg дызельнага паліва я магу выкарыстоўваць вашу формулу, то есць 1370*0,023436=32?....
проста цікава, калі ? давяраць ці не....
але я s? не ўпэўнены нават ты.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
няма, вы не можаце выкарыстоўваць, таму што, як я пісаў раней, гэта добры прыклад. 1370 ? значэнне, якое стаіць у машыне і не выходзіць нічога.
але, калі вы не ведаеце, распазнаваць карты тэрмін ? бескарысна, што мы казаць, чаму ? іх трэба глядзець, каб пачаць разлік.
кажа, што не ? сапраўды, чаму? вы не ведаеце, калі ў рэальнасці? рухавік працуе ў адпаведнасці са значэннямі ад цябе, устаноўленыя на карту, што гэта датычыцца ўсіх і не толькі для vag... у любым выпадку, у вас усе ў карту перш, сканцэнтраваны на тэрмін службы і паралельна ў крычы крокам, каб дабрацца да 10 мг і больш?... я спытаў вас, колькі мг у pi? з 5? чаму? з вашага нумара arrivavi добра ці дрэнна, да 10 мг і больш? але заўседы ў teroria затым вы павінны праверыць гэта, і, верагодна, вы будзеце менш ці больш? але, вядома, не самі лічбы..
калі я s? напрыклад, што duration ? 32? і ў гэтым "перыяд кутняй" inietto 59mg я не думаю, што, робячы простай прапорцыі можна вылічаць з 5? як inietter? больш....? я паспрабую тое ж самае...
таму, калі б я 59/32=1,85, калі мой маленькі развагі ніжэй вашага,але я не думаю,кожны ў стане вуглавога знойдзе 1,85 мг алею..так з 5? яшчэ inietterei 1,85*37?=68,45 мг??
у мяне не было яшчэ часу, каб адкрыць карту...пераблыталіся ў guesti дзен..
Аднак мунро тое, што вас цікавіць ? не sforare з ціскам больш максімальнага маляня градусаў пасля ВМТ ..
Калі вы прапорцыя, вы можаце высветліць, у якой-то ступені, як і впрысните.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
таму разлік іх ад мяне зрабіў набліжэнні дастаткова надзейныя?
.....addiooooo...мары gloooriaaaa.....
.....addiooooo...замкі ў ariaiaaaaa....
вы вырашылі што-небудзь?