таксама для мяне картирование не мае нічога, у адваротным выпадку ен будзе заблакаваны адразу.
ад таго, як мне сказалі ? у antituning.
х? певень nn выпраўляе добра cksum вось xch?.
цяпер яны выйшлі з пратаколаў новых, якія ліквідуюць гэта праблема
Хараство antituning ? менавіта кантрольная сума......здаецца дзіўным, але ? так,аўтамабіль пу? далека, але ў наступны пачынаецца пу? прадставіць праблему,на самай справе, калі вы добра выглядаць карты некаторых edc17,увесці zone checksum у сярэдзіне карты кіравання асноўныя
калі cks, не ? правільна і прыгожа, аўтамабіль не заводзіцца з першага запуску, я праверыў на edc15, не кажучы ўжо ў edc17
nn заўседы
можа здарыцца так, што v? на матацыкле-то я не частка +.
гаворка, што правяраў на eedc15 nn азначае, neinte..
гэта маючы кодаў, otp і нумар шасі ў працэсар пу? здарыцца, што частка, і калі вы разумееце, што nn ? правільны файл v? у блок.
ці певень у запісе ен захворвае, што-то і як ? нагрэць эбу ? скончылася спаліць.
і тут частка +.
у boot mode, я павінен быў бы зрабіць запіс файла ori замест гэтага я магу + падключыцца.
таму я думаю, што вы як detereriorato працэсар.
цяпер я, паведаміўшы, дзе і як узяць гэтыя працэсары і іх можна перапісаць у школе з праграмістам.
абсталяванне станцыі вк-праграміст экскурсійнае х працэсараў tricore і абслугоўванне x-кантакт працэсары паннаў.
шмат-шмат цярпення і дакладнасці(гэтыя я сумую учора я хацела кінуць ўжо? певень і даць агонь у экю).
мараль x аднавіць усе, што я павінен або riscriver мікра на адзін багародзіцы, які я бачыў рэзервовага капіявання.
ці ecu новы ў дылерскіх 1000€ ecu + 300€ канфігурацыі
ці ўсталяваць іншы ecu з цела kiave і иммо.
мы спадзяемся, я лічу.
слухаць matd82, я ўсе яшчэ не перакананы, што трэба! калі запіс не была правільнай у boot, безумоўна, вы б аднавілі, паставіўшы справу, што ecu разумее, што код шасі не роўна!
за тое, што певень вас згарэў працэсар, не думаю, інакш бы я нават не пісаў!
я не ведаю, я не ведаю..... але што-то яшчэ c'
на самай справе певень nn ен спалены, але пагоршылася тады, калі я паклаў яго ў рух ? саграванне і вы ? fo..ttuta.
а нават калі мне давядзецца купіць новы я яшчэ магчымыя прычыны....
выкарыстоўваю як паддоследнага труса.
можа быць, я свяжу mpps ? працуе з пратаколам 126 abarth.
(прабачце дзярмо, але я павінен пераменшыць)
Паспрабуйце набраць яго з гала-врі!!!