знайшоў у сеціве
знайшоў у сеціве
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-12-2012 ў 23:54
Дзякуй 1000 за дапамогу matd82!
Гэтую карту, здавалася б, ідэнтычная той, азнаеміцца з Пеўнік! У вас якой-небудзь дадатковай інфармацыі? Вы ведаеце, выпадкова, з дапамогай якога інструмента ? звярталіся? І калі крыніца ? надзейна?
У гэты момант, што я раблю: я магу давяраць, каб напісаць гэта edc16C39 з Galletto 1260?
Шчыра, што мяне на самой справе трохі асцярогі! І што адбудзецца, калі замест scrivessi з MagPro2 карту чытаць з Пеўня?
Казіно: я не ведаю, pi? што рабіць...![]()
Прывітанне msport!
Улічваючы, што я бачу ваша паведамленне, я магу яго і ветліва спытаць, калі вы ідзяце), таксама ваша меркаванне па гэтай нагоды? Па-твойму, чаму? карты счытваюцца з двух праграмісты розныя, і як я павінен прывесці: які riscriverre і з дапамогай якога інструмента?
Дзякуй загадзя за магчымую дапамогу![]()
Сумневы ў тым, што больш за ўсе мяне захоплівае ?: што рабіць, калі з праграмістам перапісаць карту, счытваецца з тым жа?
Патлумачу: калі перапісаць карту, счытваецца з MagPro з тым жа праграміст, я б пісаць больш? інфармацыі, чым у тым выпадку, калі riscrivessi з Пеўнік карту, счытваецца з Гала stessso!
Так што ж могуць азначаць гэтыя дадзеныя ў pi? або адсутнічаюць, у залежнасці ад сітуацыі? Я мог бы заблакаваць эбу, нават калі кантрольная сума ? правільным, ці проста ў адным з двух выпадкаў я ritroverei памылак у дыягностыцы і pi? анамалій?
Магчыма, што дзіўныя рэчы, капітан заўседы і толькі для мяне...![]()
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-12-2012 ў 14:18
Прывітанне msport, я б не хваляваўся, калі розніца паміж двума файламі быў некалькі біт у пачатку карту (і, такім чынам, я не мог сабе ўявіць быць ck), замест двух карт я глыбока розных у шырокай вобласці! Паспрабуйце, калі ласка, калі вы ідзяце, і калі ў вас есць час, параўнайце дзве карты счытваюцца з двума праграмістамі, якія я напісаў, і глядзець усе прастору паміж адрасы 160000 і 180000: col Пеўнік ? лініі пастаяннага значэння FFFF, а чытаць з MagPro есць цэлы шэраг планаў! (Сярод іх, здаецца, нават прызнаць, карты, педалі, карты turbo і многае іншае...).
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
тады барт..кажу табе, маей надзеі не сказаць baggianate...калі qualsiasistrumento падключаецца да ecu,што сканар для дыягностыкі або праграміст flash ці іншы,ecu рэгіструе сувязь у адпаведнасці з пратаколам сувязі гэтых інструментаў, што не ? усе роўна...так што калі, напрыклад, карту з крычы ты калегаў інструмента і загрузцы карты вам чытання флэш-пэўнага тыпу...пры загрузцы карты заўседы врі пасля 10дней або пасля таго як вы зрабілі 3 абнуленне dtc, напрыклад, або скід сэрвісу...файла не будзе? ніколі не тое ж самае, чаму? з-за лічыльніка спасылак ў ecu або для пратаколу злучэння рознага інструмента файла кожны раз, калі sar? адрозніваецца....
па мне, вы зробіце "p"? занадта шмат "пілы розуму"..калі вы чыталі ecu з гала riscrivila з пеўня..стоп...
не, вы што-то ў шклянку з вадой, як і я.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Манро, менавіта таму ўчора я паўтарыў 6 разоў чытаць карту, НІКОЛІ не уключыце фургон, з дапамогай двух інструментаў, з транспартнага сродку, падлучаным да зараднай прыладзе, і кампутар да электрычнай сеткі, каб быць упэўненым, што вы не перапады напружання або любы іншы невядомы, нечакана, што б modificarmi дадзеныя, загружаныя!
Вынік ? стане атрымаць усе карты ідэнтычныя прачытаныя з тым жа прыладай, але значна адрозніваюцца паміж імі!!!
Чытаў з MagPro маюць цэлы шэраг планаў і значэнняў, розныя ў pi? у раене паміж адрасы 160000 і 180000, дзе замест гэтага чытаецца з Пеўня ? просты прамой значэнне FFFF!!!
Параўнайце апошнія карты, якія я размясціў у раене паміж адрасы 160000 і 180000 і вы гэта зразумееце!!! Затым вы перададзіце мне свае меркаванне...![]()