Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 70

Абмеркаванне: Меркаванне карту Ducato

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    знайшоў у сеціве
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-12-2012 ў 23:54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Дзякуй 1000 за дапамогу matd82!
    Гэтую карту, здавалася б, ідэнтычная той, азнаеміцца з Пеўнік! У вас якой-небудзь дадатковай інфармацыі? Вы ведаеце, выпадкова, з дапамогай якога інструмента ? звярталіся? І калі крыніца ? надзейна?

У гэты момант, што я раблю: я магу давяраць, каб напісаць гэта edc16C39 з Galletto 1260?
    Шчыра, што мяне на самой справе трохі асцярогі! І што адбудзецца, калі замест scrivessi з MagPro2 карту чытаць з Пеўня?
    Казіно: я не ведаю, pi? што рабіць...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў matd82 Visualizza Messaggio
    знайшоў у сеціве
    matd82 ласкава файлы ori адпраўцы ў банк дадзеных у пэўным парадку, затым устаўце спасылку ў абмеркаванне закранутай дзякуй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне msport!
    Улічваючы, што я бачу ваша паведамленне, я магу яго і ветліва спытаць, калі вы ідзяце), таксама ваша меркаванне па гэтай нагоды? Па-твойму, чаму? карты счытваюцца з двух праграмісты розныя, і як я павінен прывесці: які riscriverre і з дапамогай якога інструмента?
    Дзякуй загадзя за магчымую дапамогу

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Сумневы ў тым, што больш за ўсе мяне захоплівае ?: што рабіць, калі з праграмістам перапісаць карту, счытваецца з тым жа?
    Патлумачу: калі перапісаць карту, счытваецца з MagPro з тым жа праграміст, я б пісаць больш? інфармацыі, чым у тым выпадку, калі riscrivessi з Пеўнік карту, счытваецца з Гала stessso!
    Так што ж могуць азначаць гэтыя дадзеныя ў pi? або адсутнічаюць, у залежнасці ад сітуацыі? Я мог бы заблакаваць эбу, нават калі кантрольная сума ? правільным, ці проста ў адным з двух выпадкаў я ritroverei памылак у дыягностыцы і pi? анамалій?
    Магчыма, што дзіўныя рэчы, капітан заўседы і толькі для мяне...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-12-2012 ў 14:18

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вы можаце запісаць файл кіравання edc16c39 прачытаў з magpro, што з каня, і, наадварот, без праблем, то па-мойму вы робіце занадта шмат праблем,акрамя таго, чытайце файл у рэжыме, як абраны праграміст ж,розную інфармацыю ў файл, безумоўна, паведамілі ў ск.
    Прывітанне msport, я б не хваляваўся, калі розніца паміж двума файламі быў некалькі біт у пачатку карту (і, такім чынам, я не мог сабе ўявіць быць ck), замест двух карт я глыбока розных у шырокай вобласці! Паспрабуйце, калі ласка, калі вы ідзяце, і калі ў вас есць час, параўнайце дзве карты счытваюцца з двума праграмістамі, якія я напісаў, і глядзець усе прастору паміж адрасы 160000 і 180000: col Пеўнік ? лініі пастаяннага значэння FFFF, а чытаць з MagPro есць цэлы шэраг планаў! (Сярод іх, здаецца, нават прызнаць, карты, педалі, карты turbo і многае іншае...).

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Сумневы ў тым, што больш за ўсе мяне захоплівае ?: што рабіць, калі з праграмістам перапісаць карту, счытваецца з тым жа?
    Патлумачу: калі перапісаць карту, счытваецца з MagPro з тым жа праграміст, я б пісаць больш? інфармацыі, чым у тым выпадку, калі riscrivessi з Пеўнік карту, счытваецца з Гала stessso!
    Так што ж могуць азначаць гэтыя дадзеныя ў pi? або адсутнічаюць, у залежнасці ад сітуацыі? Я мог бы заблакаваць эбу, нават калі кантрольная сума ? правільным, ці проста ў адным з двух выпадкаў я ritroverei памылак у дыягностыцы і pi? анамалій?
    Магчыма, што дзіўныя рэчы, капітан заўседы і толькі для мяне...

вы можаце запісаць файл кіравання edc16c39 прачытаў з magpro, што з каня, і, наадварот, без праблем, то па-мойму вы робіце занадта шмат праблем,акрамя таго, чытайце файл у рэжыме, як абраны праграміст ж,розную інфармацыю ў файл, безумоўна, паведамілі ў ск.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    matd82 ласкава файлы ori адпраўцы ў банк дадзеных у пэўным парадку, затым устаўце спасылку ў абмеркаванне закранутай дзякуй.
    ? той жа файл, затым светлыя снд? у 2 разы???
    Толькі x __________________ я ўвайшоў у яго.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    тады барт..кажу табе, маей надзеі не сказаць baggianate...калі qualsiasistrumento падключаецца да ecu,што сканар для дыягностыкі або праграміст flash ці іншы,ecu рэгіструе сувязь у адпаведнасці з пратаколам сувязі гэтых інструментаў, што не ? усе роўна...так што калі, напрыклад, карту з крычы ты калегаў інструмента і загрузцы карты вам чытання флэш-пэўнага тыпу...пры загрузцы карты заўседы врі пасля 10дней або пасля таго як вы зрабілі 3 абнуленне dtc, напрыклад, або скід сэрвісу...файла не будзе? ніколі не тое ж самае, чаму? з-за лічыльніка спасылак ў ecu або для пратаколу злучэння рознага інструмента файла кожны раз, калі sar? адрозніваецца....
    па мне, вы зробіце "p"? занадта шмат "пілы розуму"..калі вы чыталі ecu з гала riscrivila з пеўня..стоп...
    не, вы што-то ў шклянку з вадой, як і я.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Манро, менавіта таму ўчора я паўтарыў 6 разоў чытаць карту, НІКОЛІ не уключыце фургон, з дапамогай двух інструментаў, з транспартнага сродку, падлучаным да зараднай прыладзе, і кампутар да электрычнай сеткі, каб быць упэўненым, што вы не перапады напружання або любы іншы невядомы, нечакана, што б modificarmi дадзеныя, загружаныя!
    Вынік ? стане атрымаць усе карты ідэнтычныя прачытаныя з тым жа прыладай, але значна адрозніваюцца паміж імі!!!
    Чытаў з MagPro маюць цэлы шэраг планаў і значэнняў, розныя ў pi? у раене паміж адрасы 160000 і 180000, дзе замест гэтага чытаецца з Пеўня ? просты прамой значэнне FFFF!!!
    Параўнайце апошнія карты, якія я размясціў у раене паміж адрасы 160000 і 180000 і вы гэта зразумееце!!! Затым вы перададзіце мне свае меркаванне...

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •