з майго боку кажа: megg?ен ess curnut, што болі ў sentut....хто хоча зразумець, разумее....
з майго боку кажа: megg?ен ess curnut, што болі ў sentut....хто хоча зразумець, разумее....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
карацей кажучы, вы аддаеце перавагу, каб аб'екты не зусім прыемныя ў галаву зусім ingnorati...
Прывітанне манро, я не магу табе дапамагчы, але бачыў, што тэма вельмі цікавіць і мяне, вазьмі, як "up" у абмеркаванні![]()
дзякуй rsteam ў "up"...
мабыць, тэму ці ? вельмі сакрэтны або настолькі цяжка патлумачыць, што ніхто не адчувае гэтага.....
у любым выпадку мне было б дастаткова таксама спосаб для вылічэнні колькасці? дызельнае паліва ў адпаведнасці з градусаў,калі c'? так скажам, што то астатнія мяне, то я б толькі....
але нават тут я ўпэўнены, што адказы будуць "свабоды"....
брава dvd!!! дзякуй, cos? вы f?!! teniamolo заўседы up-й? tread...хто-то stancher? у vederselo заўседы перад вачыма і есць dir? што-то.....![]()
прывітанне манро ці магу я спытаць, што тыпу vag гаворым ?edc 15 pd , edc 16u, або ppd?
лепш быць абсталяваны канец? костак "рогі" тыповыя cervidi або капытных, як правіла, быць дрэнна чуваць або ingnorati што заўгодна...