Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 53 11-20

Абмеркаванне: bmw120d 177cv kit performance edc17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    за цану, якую я заплаціў за камплект ? як калі б я падарыў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў simone82 Visualizza Messaggio
    за цану, якую я заплаціў за камплект ? як калі б я падарыў
    Відавочна, што быў зроблены так, іронія...

? вы ведаеце, com'?, я не вельмі давяраю дылераў, афіцыйных...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Добры дзень, я працую principalmete на Bmw dde прадукцыйнасці 177cv я магу сказаць, гэта:
    edc17 cp02
    колькасць Абсталявання: 8512592 а hw 177cv ? 8512498
    колькасць праграмнага забеспячэння, або калі вы хочаце выкарыстоўваць тэрміналогію BMW zb nummer: 8516787, што есць 21 варыянтах у залежнасці ад тыпу перадач, цягі, і класа забруджвальнага рэчыва.
    Будучы ўладальніка адной 320d 177cv я спрабаваў паставіць файл выступу ў маей dde з дапамогай winkfp (праграмнае забеспячэнне bmw), але я ? было немагчыма, чаму? колькасць абсталявання з двух блокаў ? розныя, і cos? каб не мець праблем, я купіў камплект у германіі.
    На мой адказ, таксама задаю пытанне , ? можаце палепшыць карту прадукцыйнасць без шкоды для надзейнасці?? тэарэтычна incremeto далейшым вы маглі б мець? Прашу прабачэння ужо цяпер, каб на мае пытанні ад пачаткоўца галіны.
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    прывітанне,Давід,файлы ад мяне дададзена) antituning,я змог прачытаць, змяніць, але не змог напісаць,то я павінен быў зрабіць усе працэдуры ў bootmode і перапісаць пасля таго, зменена заўседы ў bootmode l internal flash

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Прывітанне, як добра, што я бачу, што на форуме ? актыўны , відаць, што яны вельмі цікаўныя і імкнуцца даведацца, ці не можаце вы сказаць мне, з якой strumeto вы чытаць? і растлумачыць простымі словамі, што значыць працаваць у boot mode і internalflash бачыў, што гэта тэрміны, якія я часта чую на ecu апошняга пакалення.
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    мы ў два хацець вучыцца,я таксама пачатковец, так што вы можаце? казаць,я ў л я прачытаў з нью-пеўнік клон,маючы l antituning я мог прачытаць яе ў паслядоўны, але не запісвайце яго, ці лепш адзін раз надпіс не сыходзіў,толькі б дзялілі, калі б я перапісаў сваю крычы, што я прачытаў,і я павінен быў гэта зрабіць у bootmode,каб зрабіць гэты працэс трэба зняць эбу адкрыць і insaldare провад ўнутры dell і інш,а на форуме знаходзіцеся прама ў pdf, як гэта робіцца,? фігня калі-то зроблена, вы робіце гэта усе час

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Ок, дзякуй за speigazione, будзе вельмі моцна@? у спакоі ў форуме, каб па крайняй меры праверыць, ці, як вы f? вы можаце палепшыць, чым ад bmw у плане прадукцыйнасці? прабачце за пытанне, банальна для вас на форум, але не для мяне, чытаць і пісаць у паслядоўны, не азначае, праз obd праўда, раз і напісана, і аўтамабіль не заводзіўся, што няспраўнасці былі выяўленыя ў эбу?
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    глядзець, шчыра кажучы, не думаю, што ў bdm можна зрабіць,без памылак,у адпаведнасці з знікаючай машыне на мост,а толькі 5% прэс-turbo 7% раствор для ін'екцый і 2% прэс-rail я чуў шмат розніца,не дрэнна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Дзякуй за тлумачэнне, st? visioando цяпер кіраўніцтва by Galletto аб тым, як зварыць або драты для boot mode, у залежнасці ад вас ? немагчыма і рызыкоўна, усе, што мы можам зрабіць, улічваючы, што мой вопыт кажа "няма", пакласці, напрыклад, файл вашай працы ў dde у 177cv?
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    але глядзіце ? добры пытанне, я б хацела, нават я, але я не думаю,што гэта магчыма, выбачайце, але не ў вас ужо? блок кіравання, камплект прадукцыйнасці?

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •