вы з mpps вы спакойна, x defap за аперацыі ў дыягностыцы, а затым файл.
асс,прабачце, msport,ю я чытаў уважліва
прабачце,але гэты egr на гэтым эбу закрывае пракладваюць 2 panettoni як звычайна? або c'? які-небудзь іншы метад?
чаму? я думаў выкарыстоўваць ручной метад для сістэмы рэцыркуляцыі ог і ecusafe(раней часу), каб выдаліць dpf
для выдалення egr вы павінны пракласці два panettoni, загорнутыя на edc16c34 павінны быць 4.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
tnx,вельмі добрыя хлопцы
калі я не памыляюся, на touran есць версія з cerina
няма..я проста цікава, каб ведаць, калі мы на самай справе былі аўтамабілі vag з актыўных каталізатараў...і па тым, што кажа вешчуноў есць...што-то цалкам новае для мяне, што approfondir? для "асабістая культура".....усе цюй?...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
асабіста я ніколі не бачыў, але адзін раз па тэлефоне з кліентам, у мяне быў паўпансіен абмеркаванне "дружалюбных" чаму? ен сцвярджаў, што яго touran мае cerina або, ва ўсякім выпадку, вадкасць падобнае.
ен ? механік і мае oficina гадоў, таму я мяркую, што ен ведаў, што казаў, што лепш за мяне
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]