у 147 ducati яна ідэнтычная 150cv а ў u'll іншы пост проста карту 20 л.з. зроблена ў тым ліку і дзіўнае.
Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
у 147 ducati яна ідэнтычная 150cv а ў u'll іншы пост проста карту 20 л.з. зроблена ў тым ліку і дзіўнае.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
але я не кажу, што не ? правільна змяніць, каб павялічыць прадукцыйнасць, а ? як падман, як робяць дадатковыя модулі, тое, што коні выходзяць аднолькава ? таксама праўда.
Менавіта...
Я не хачу настойваць у вас змяніць свае меркаванне, чаму? мне не прыходзіць нічога ў кішэні, але, паўтараю, не ? як вы кажаце, і вы не можаце параўнаць час ўпырску на супраціў, каб падмануць чытанні ціску паліва.
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
а то эбу стабілізуе заўседы, рэгулюючы ўсе inj x адчуваць сябе заўседы рухавік круглая.........
затым павялічваць inj з завода inj арыгінальны nn ? лепшыя, але калі вы хочаце адчуваць свой аўтамабіль дрэнны, трэба ritoccarli nn stravolgerli...
тады залежыць ад таго, калі дызель вы хочаце даць.....
у маленькае адтуліну тое ?!
таму адзіны спосаб, x павялічыць дызель ? працягваючы час.........
калі я памыляюся, я corriggerete..........
або павялічыць ціск, па-вашаму, колькі б мяжа помпаў? я лічу, што з 50 бар павелічэння праблем быць не павінна, ці не?
Нават 100, але як значэнне Max
вы ідзяце ot..., і затым вы павінны праверыць, ці, што помпы CR вы кажаце...cp1 з jtd 100-105-110-115cv трымае спакойна 1500bar максімальныя..? ? ясна, што калі гэта ціск мы хочам ўводзіць 100-120mm3 на дызельнае паліва, што прэса не прапануе? ніколі...для рухавікоў jtd, а cp1h серыі ne-1600 бар, але ен трымае спакойна 1800.....тое ж самае толькі што зрабіў вышэй, і фарсі, таму што прэс і звязана з iq, што мы патрабуем...
аднак пасля р? абаротаў, слоў да гэтага часу не вы мне патлумачылі, ен гісторыі "карту праінфармаваны аб тым," або "карту падмануў"....чакаю адказы.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
але што ? што-то выгляд карце падмануў?
карту ? карты ў ecu чытае тое, што яму напісаць.
каго вы абдурыць?
да кампутара?
але нееет
ці, можа быць, а то я зразумеў, што вы хацелі сказаць!???
вядома,я хацеў зразумець, што, каб атрымаць, напрыклад, у 100mm3 на дызельнае паліва, мы можам адкрыць для другой(напрыклад) у pi? фарсункі або мы можам адкрыць для другой паловы(як заўседы) і даць трохі ціску...
другі, верагодна, sar? pi? эфектыўна, чаму? дызельнае паліва выпараецца яшчэ лепш, але раней ? безумоўна, pi? надзейна
няма?
памылка ў тым сэнсе, што bp, з'яўляюцца арыгінальнымі, але ў гэтых вызначаных значэнняў замест нас 80, як было першапачаткова,знайсці 100mm3
не sar? як падмануць з модулямі, але pi? ці няма ? тое,
Апошні раз рэдагавалася sportknight; 17-12-2012 ў 17:00