прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, калі з ecusafe 2.0 гэты блок вы можаце гэта зрабіць,хто-то мае вопыт?
павінна быць edc16u34
я хацеў бы ведаць, калі, акрамя таго, з mpps?
прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, калі з ecusafe 2.0 гэты блок вы можаце гэта зрабіць,хто-то мае вопыт?
павінна быць edc16u34
я хацеў бы ведаць, калі, акрамя таго, з mpps?
з ecusafe не думаю? вы можаце паспрабаваць з раз
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
pi? надзейна пасля ecusafe ? толькі ў гэтым выпадку?
я іду ot, але не можа стварыць банк дадзеных файлаў defap пратэставаны для карыстальнікаў gs!!!!
тады, па мне, раз і ва ўсіх выпадках больш надзейным ecusafe, нават калі ecusafe ідзе даволі добра, як на edc16u34, што на edc16c39 толькі, што часта на edc16c39 робіць памылку, што порт у indiagnosi працэнт засмечвання fap на 1000%, што гэта вырашае ўручную праз адмысловую накіроўвалую размешчана ў раздзеле " off limits у той час як на edc16c34, і мне здаецца, што нешта робіць, а раз часта бюсты, адзін з элементаў кіравання, каб выключыць клапан egr-ен таксама потым выправіць уручную,калі ў вас есць сумневы, магчыма, калі апрацоўвае файл і адкрыць абмеркаванне на пачаткоўцаў, так што давайце паглядзім.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ecu safe версіі 1.9 на мой 159, я даваў тую праблему,з версіі 2.0 няма
а як трапіць у раздзел " off limit?
удзельнічаючы і дапамагаючы актыўна на форуме.
у любым выпадку, што центрировать раздзеле offlimit з dpf гольф?![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вы з mpps вы спакойна, x defap за аперацыі ў дыягностыцы, а затым файл.